Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

ili smo prilično umorni nakon ranog buđenja i putovanja od tri sata, pa smo se osvježili i presvukli u nešto udobno. Shirley je razdvojila noge i dobio sam pogled na njenu čisto obrijanu macu. Kakav je to bio osjećaj - gnječenje i cijeđenje dvije meke, okrugle i ukusne kugle. Malo sam istraživao za brzi vikend izlet i došao na ideju da posjetim obližnju brdsku stanicu, koja je tiha i mirna. Zatim sam je još malo milovao po leđima prije nego što sam se vratio na njene grudi.

Moje ruke miluju njen stomak, i polako se pomeraju prema gore. Ne gubeći ni minut, stavio sam prste preko njenog klitorisa i lagano ga masirao. Kućica je bila neobična i oskudno namještena, ali je bila dovoljno ugodna za nas oboje. Spremno mi je primila jezik i jako me poljubila.

Ubacio sam prst centimetar po inč u njenu vruću i mokru macu. Oboje smo željeli odmor od našeg poslovnog života i provesti kvalitetno vrijeme jedno s drugim kako napisati biografiju za online upoznavanje. Praktično smo jedno drugom sisali jezike. Puno sam je poljubio u usne i čvrsto je zagrlio.
Oboje smo zaspali nakon ove male seanse, nestrpljivo iščekujući ono što nas čeka kasnije te večeri.. Do tada smo se Shirley i ja sastajali samo prije ili poslije radnog vremena, zajedno večerali ili dugo razgovarali uz kafu. Baš pravo mjesto za opuštanje i bolje upoznavanje!Shirley je bila ushićena pri pomisli da će provesti vrijeme sa mnom, ali nije bila sigurna hoće li to uspjeti. Na našu vikend eskapadu krenuli smo rano ujutro i nakon skoro tri sata putovanja stigli smo u odmaralište. Pomjerio sam vrh svog kurca oko njenih usana, a ona je otvorila oči i pogledala me web stranice za sastanke sa samcima.
Zatim sam počeo da ližem njenu macu u krugovima pre nego što sam pomerio jezik između njenih usana. Zatim sam pomjerio ruku prema dolje i pomilovao je po trbuhu, a zatim po butinama. Već je bio vlažan od uzbuđenja i izgledao je zaista primamljivo.

Nakon što sam se igrao sa njenim klitorisom, stavio sam srednji prst na ulaz u njenu macu i počeo da sondiram unutra. Zamolio sam je da se opusti i nastavio sa rezervacijama putovanja i odmarališta. Dok smo hodali prema našoj kućici, mogli smo čuti slatke zvukove cvrkuta ptica među drvećem. Osjećaj dodirivanja naših golih tijela bio je jednostavno magičan. Nestrpljivo smo čekali da nam stigne vikend. Zatim sam poljubio Shirley u vrat i rame, i gornji dio leđa. Počela je polako da pomera kukove, dok sam ja pomerao prst unutra i van njene mace.
Naručili smo poslugu u sobu i lijepo smo se proveli hraneći jedni druge s rukama. Mjesto je bilo gusto pošumljeno, a sunčevi zraci jedva da su dopirali do zemlje.
Nastavio sam ovo još nekoliko minuta, prije nego što sam stavio ruku u njenu spavaćicu. U svakom slučaju, brzo smo završili ručak.
Punih trbuščića odlučili smo da malo odrijemamo do kasnog popodneva kada bismo izašli i istražili mjesto. Prešao sam na njene bradavice, koje su se poprilično stvrdnule i stajale su visoko i uspravno.

Lizao sam ga i sisao, dok je ona prolazila rukama kroz moju kosu. Pogledali smo se u oči posljednji put prije nego što su nam se usne dodirnule. Zatim sam prešao dlanom preko njenog stidnog područja i osjetio toplinu koja je izbijala odatle. Pitao sam je da li je dobro, a ona je odgovorila stidljivom afirmacijom. Bilo je lijepo osjetiti Shirleyno meko toplo tijelo dok sam je uzimao u naručje. Bilo je stvarno dobro sjediti tako blizu Shirley i gledati je kako se crveni dok me je uhvatila kako joj buljim u oči.

Kako napisati biografiju za online upoznavanje

TOP