Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

noj ti počinje blistati na obrvu dok mi grizeš i ližeš vrat između stalnog toka prljavih priča koje me izluđuju."Napunit ću tvoju macu svojom spermom. Ja stenjem u znak protesta i samo te čujem kako dišeš riječi "jebiga, volim tvoje sise."Tvoja usta pohlepno počinju da uzimaju sve više mojih grudi i potrebna mi je sva moja samokontrola da se ne uselim u tebe. Osećam kako me dah napušta dok me bacaš na loše licem nagore.
„Zašto me ne želiš onako kako ja želim tebe?Jer te želim cijelo vrijeme. Mogu reći da formulišete plan u svojoj glavi.
Vodiš me prema našem krevetu kao nastavljaš svoje grube poljupce. Odjednom sam lagano podignuta uza zid i shvaćam da su tvoje ruke došle do mog dupeta, držeći me sa svojim penisom na mom toplom ulazu."Želiš ovo? Želiš da budem strastven i da te jebem i izgubim kontrolu?"Reži mi na uvo."Da.
Prerano zaustavljaš moju svojeglavu ruku i odmičeš se od mojih nežnih poljubaca, jedva odvraćajući pogled od svog telefona dok govoriš "Ne, ne želim."Pokušavam da prikrijem povredu na licu, ali u poslednje vreme je više "ne" nego "da", jer se osećam posebno nezasito. Začuđenje mi bljesne kroz um dok shvaćam koliko smo se napali oboje jesu, a ipak, još uvijek imamo svu našu odjeću. Trebao bih samo ostaviti da još malo patiš, zar ne?""Ne!"dahnem."Toliko mi trebaš njemačka besplatna stranica za upoznavanje.

Mozak mi je u potpunoj izmaglici, ali imam taman dovoljno svoje pameti da kažem, "gdje se jebote to krilo. To je ono što sam oduvijek želio. Tako sam spreman da te uzmem. Molim te, želim sve.
Biću tako dobar."Slabo čujem "Kladim se da ćeš biti" neposredno prije nego što zabiješ prst duboko u moju mačku koja čeka. Tvoje ruke grubo masiraju moje sise i osjećam kako mi koljeno rastavlja noge i tvoj tvrdi kurac je na mom ulazu. Pišite više!Moraju da nastave traduce speed dating. Nikada ranije nisam bio ovako težak.Čujem kako stenješ "jebi da" u moju macu dok nastavljaš lizati i prstima. Nezno me guras unazad bez dodirivanja koze tako da sam ravna na ledjima.
Izvuci prste iz mene i ustani. Mokra samo za mene ti mala kurvo."Odjednom, osjetim tvoja usta oko svog klitorisa i nikad nisam stenjala tako glasno. Počinjem da sjednem kako bih mogao skinuti grudnjak, a tvoj bljesak i oštro tresenje glavom mi govore da to nije tvoj cilj."Ne još", kažete."Bila si tako loša djevojčica. Srce mi se ubrzava dok odgovaram tvom grozničavom poljupcu, znajući da iskoristim punu prednost prije nego što se povučeš i trenutak je gotov. I stalno ostajem da želim više jer mi ne daješ sve što znam da mogu uzeti.
Nisi mi dodirnuo kožu otkako smo se poljubili i moram da te osetim. Ne znam da li zaslužuješ ovo. Toliko sam uzbuđena i želim da mi hladni neudobni zid čak i ne smeta.
Moje tijelo je stisnuto od potrebe. Trebalo bi da boli, ali toliko sam šokirana i uzbuđena da mi se možda i sviđa. Nemoj ni pomišljati da se seliš."Trepćem na tebe dok ulaziš u naš ormar.

Njemačka besplatna stranica za upoznavanje

TOP