Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

oje ruke žude da budu omotane oko njenog struka cijelu vječnost izlaziti sa nekim koga svi mrze. Pokušavam da nađem utjehu u pomisli da je sam moj život jednostavan, da nemam briga, da nemam kome odgovarati. Njene ruke nežno prate moje lice, a druga me drži blizu. Lupanje se čini tako glasnim da se može čuti izvana na šupljini koja ga drži. Iako ovo nije loše napisano, postoji gramatička greška u prvi paragraf. Ostajem bez teksta dok je čujem kako kaže da je bilo nevjerovatnije nego što je ikad mogla sanjati, slažem se i da se i ja osjećam isto. U početku ne mogu da vidim ko je ona, sve što vidim je obris njenog lica i sjaj koji drži u sebi.

Polako stavlja svoje meke nežne usne na moje. Dok su mi oči zatvorene, osjećam blag i nježan dodir koji mi miluje lice, a zatim prolazi kroz kosu izlaziti s nekim udaljenim 60 milja. Osjećam njen dah na svom vratu kao da mi daje sve od sebe.

Miris jasmina je u vazduhu.Čujem glas koji izgleda kao glas anđela, umiruje i grije poput tihih drhtaja niz moju kičmu. Kaže da je oduvijek željela da je držim uz mene pa je uzimam u naručje nežno ih obavijajući oko nje poput ruže ubrane tako svježe kada je jutarnja rosa spustila na njene meke latice, držim je uz sebe ali ne previše čvrsto s njenom glavom na mojim grudima. Sve što vidim je svjetlost zvijezda dok gledam u njene blistave kesten smeđe oči.

Nakon dugog i napornog dana dolazim kući u hladnu i praznu kuću da se opuštam toplo tušem. Polako se povlači i obavija me oko vrata i gleda me u oči. Mekoća poput vlažnog poljupca bez dodira naše kože i usana. Dok njene usne dodiruju moje, mekoća je bila tako nestvarna, kao pero tako lagano i meko, a opet vešto i oduzima dah.Čini se da poljubac traje čitavu vječnost i kada se ona povuče, zateknem sebe kako želim, čeznem, tražim još. Jedino što nedostaje je dio kada bi i muškarac zauzvrat posvetio više pažnje ženi, pokazujući joj zahvalnost tako što bi je još malo razmazio... Naše usne se razdvoje i mogu osjetiti njen topli dah na svojim usnama dok njen jezik klizi pored mojih usana i ulazi u moja usta i zapliće se s mojim. Osećam kako njeni prsti prelaze preko mojih usana sa tako nežnim dodirom. Tako slatka i brižna jer je lijepa i nezavisna. Polako pomičem jednu ruku uz njena leđa, nežno je vukući preko njene kičme, a drugu po leđima, a zatim joj prolazim kroz kosu. Ponovo me ljubi sa istim savršenstvom kao prije i intenzivnije.

Izlaziti sa nekim koga svi mrze

TOP