Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
U

posljednje vrijeme imao je čudnu naviku da je iznenađuje putovanjima kolima koja su ih odvela na čudna odredišta. Zastenjao je dok mu je jezik prešao po klitorisu, leđa su joj se izvila, a s usana joj se oteo cvilež. Oči su mu svjetlucale dok se smiješio, a nestašno je vrištalo iza njegovih očiju. Zapamtila je svaki red i svaki ožiljak na njegovom licu. U kombinaciji su bili savršena mješavina vatre i leda, nauke i vjere, mira i rata.

Isprva polako, njezina ruka trče gore-dolje po njegovoj osovini u skladu s ustima. Poljubio ju je ponovo, a zatim prešao usta sa njenih usana na njen vrat, pomalo grizući, a zatim usisavajući njenu kožu u svoja usta. Znala je da neće, čak i kad bi molila.
Srce joj je zaigralo kada je njegova ruka posegnula za njom.Čak i nakon toliko vremena koliko su bili zajedno, njeno srce je i dalje kucalo kada ju je dodirnuo, kada ju je poljubio koljena su joj i dalje slabila. Zabacila je glavu unazad, zubi su joj zagrizli donje usne tako snažno da joj je krv curila niz usnu. Kao odgovor, obavila je noge oko njegovog struka, osjećajući tvrdoću njegovog uzbuđenja na svom prepone koje se brzo zagrijava najbolja stranica za upoznavanje u Izraelu. Skidajući šiške s lica da je pogleda u oči.
Uopšte nije prepoznala to područje, iako to za nju nije bilo neobično. Seo je, zureći dole u nju, dok je klizio rukom po njenoj suknji, nežno trljajući njen bolni klitoris kroz njene gaćice. Znao je da je ona jedina žena koja ga je mogla natjerati da izgubi kontrolu i on je bio jedini koji je mogao dovesti do njenog orgazma na način na koji je to učinila."Volim te moj anđele", šapnuo je, "budi moj zauvijek?". Njegove su ruke klizile oko njenog struka dok se okretala da zatvori vrata. Njegov jauk ju je ohrabrivao da ga uzme u svoja usta aplikacija za upoznavanje studenata medicine.

Njihov poljubac se polako završavao, on ju je ponovo pogledao, smešeći se. Zatim brzo, gurajući svoju celinu u nju. Odvojila se od njegovog pogleda, nakrivila glavu od njega, sakrila oči iza svoje kose. Brzo je naučila da ne pita kuda idu jer joj on ionako nikada neće odgovoriti. Gledajući njene oči kako se mijenjaju iz prirodnog ćilibara u tamno smeđe.
Sve je to bio ogrtač i bodež dok nisu stigli na odredište koje je za njih imao na umu. Njegove preplanule ruke, mekoća njegove kože.

Najbolja stranica za upoznavanje u Izraelu

TOP