Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ako si uopće mogao pomisliti da sam ja možda ona? Šta ti je, dovraga?!""Umoran sam, idem da spavam."Sandy se vratila do kreveta i navukla pokrivač na sebe, lecnuvši se od bola u ramenu."Sandy", počeo je Tyler ponovo, ali ona nije odgovorila.
I cipele."Nije je pogledao."Izvini. I pomoći će ti da zaspiš."Nakon što je čula da je legao, sela je, popila tablete i brzo zaspala. Tyler je na trenutak zurio u nju."Kako ti je rame?"Pitao."Boli."Sandy je zastenjala i polako sela. On je urlao njeno ime, a svjetla su ponovo obasjala nju. Iznenađen sam, jer je poznato da je Celia mnogo opreznija..." zašutio je, pogledavši uprte sefardsko jevrejsko mjesto za upoznavanje. Sjedila je u prednjem dijelu automobila, vezana pojasom, a sunce joj je sijalo kroz vjetrobran plavog kamiona na lice."Šta dovraga?"Ona mrzovoljno izlane, iznenađena nepoznatim okruženjem."Nosio sam te."On je kratko odgovorio. "Ti mala kučko."Rekao je muškarac i grubo je zgrabio, bacivši je na auto. Pognulo se pod njegovom težinom, a ona se okrenula prema njemu, još u polusnu."Sandy. U tom trenutku, začulo se oštro kucanje na vratima i Bea je ušla u sobu."Rekao sam, doručak!"Oči su joj se raširile kada je ugledala Sandy s licem pritisnutim na Tylerov vrat, ramena koja su se tresla od tihih suza."Je li sve u redu, draga?"Svoje pitanje je uputila Tyleru.
Bea ima neku mast koja će pomoći, i verovatno bi je trebalo staviti."Pokazao je na remen koji je sjedio na stolici u kutu na vrhu njene netaknute pidžame. Sandy se probudila od svjetlosti koja je ulazila kroz njen prozor.
Sandy je otvorila usta da uzvrati, ali dok je završio rečenicu, niska žena kestenjastosmeđe kože izletjela je iz kuće u rasvjetnoj haljini sa savršeno podšišanom kovrdžavom crnom kosom i skromnim potpeticama. Osim toga, imam doktora", rekao je on se nasmiješivši joj se. Začulo se još jedno kucanje na vratima i oni su se razišli. Poljubila ga je, a kada je sjeo pored nje, pritisnuo je toplim rukama na njene grudi."Sandy", rekao joj je, glasom tako tihim da ga je jedva čula.
Bilo je glupo prihvatiti, znam, ali mi je rekao da je gej...a ko odbija besplatno mesto u prvoj klasi?Trebao bi da me poznajes dovoljno dobro da znas da ne bih lažu te. Vozili su se nekoliko sati i Sandy je bila toliko umorna da su joj oči bile pune šljunka, ali nije mogla zaspati, jer se samo budila iz noćnih mora kako je jure muškarci u sivim odijelima."Tyler."Nije razgovarao s njom osim ako nije razgovarao s njom."Želim znati šta se dovraga dešava.""Šta?"Zvučao je iznenađeno. Osjetila je okus krvi u ustima i sve je pocrnjelo. Treba da znaš jednu stvar. Popio sam previše, i on me unapredio u prvu klasu. Nije shvatila da je odlutala sve dok se Tyler nije vratio i sjeo na krevet. Sandy je napola sjedila, napola ležala na kauču na koji ju je Bea spustila. Skinuvši sako, omotao ga je oko ruke i povukao nazad da joj razbije prozor ne zelim vise da izlazim. Nisam ga ni poznavao."„Znam da mi još uvek ne veruješ, i voleo bih da me nije briga, ali jesam. Bila je u krevetu, u hotelskoj sobi."Mi smo u hotelu."Tyler je izašao iz kupatila.

Sjećala se da ju je probudio rano tog jutra, ali je bila toliko omamljena da je nastavila da leži čim je okrenuo leđa.. Ja ću te zaštititi.

Probudila ju je bolno lupanje u ramenu. Nasmiješila se i zakoračila naprijed, nježno zagrlivši Sandy, ne gurajući joj povrijeđeno rame."Drago mi je što te vidim draga. lice, pomno posmatrajući njenu reakciju.
van toga.""U redu je", rekla je.

Sefardsko jevrejsko mjesto za upoznavanje

TOP