Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

e želim da prestane, ali ne znam da li mogu još mnogo da podnesem rođendanski poklon za nekoga ko je tek počeo da izlazi. Polako me jebe, njegova šaka stvara dovoljan pritisak da me izludi. Nježno se igra s njenim prstenom za klitoris, vuče ga i vuče ustima. Nasmejan, moj Gospodar me gleda."Naravno, ali sljedeći put ću ja biti glavni.". Konačno, auto se zaustavio kod male kuće.
Moja nova Gospodarica je izašla iz auta i ušla u kuću, ostavljajući me samog na zadnjem sjedištu. Zatim klekne i liže samo njen vrh, izazivajući drhtavicu po njegovom tijelu. Nežno se ljube, njena ruka miluje njegovo telo.

Grubo ga uhvati za kratku bradu i privuče k sebi. Prilično sam zadovoljan svojim Učiteljem, ali nikada ranije nisam osjetio ove senzacije. Moja nova Gospodarica, vidjevši da gledam, trznula mi je uzicu."Drži oči dolje kurvo!"Zapovjedila je."Da, gospodarice."Odgovorio sam i odmah spustio pogled. Ne izostaje, pije svaku kap. Druga ruka pronalazi moju pičku i počinje da je pustoši;prvo jednim prstom, pa dva. Prvo skida pantalone, kurac mu je već tvrd."Šta je ovo?"Gospodarica zahtijeva.„Žao mi je gospodarice, nisam si mogao pomoći“, odgovara on."Želiš da jebeš tu drolju, zar ne?"kaže ona dok ga hvata za jaja."N.. Gospodarica odabere opakog klošara, a zatim zatvori vrata ormarića. Gospodarica ustaje i vodi me do velikog kreveta. Ona ne okusi ništa poput muške slanosti. Opipajući njene noge, vodim se do Njene izuzetne pičke.

Rođendanski poklon za nekoga ko je tek počeo da izlazi

TOP