Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
A

brakadabra!Znao je da su njene namjere bile da ga prebije ili ponizi ili oboje!"Ne mogu, gospođo Callahan. Kucnula ga je po obrazu i odjurila u razred.Čim je nestala iz vidokruga, Chris je čuo zvono web stranice za sklapanje prijatelja bez zabavljanja. Njegova čula bila su napadnuta samom njenom suštinom;njen miris, njena meka koža, izgled njenog tela kako se savršeno uklapa u njegovo. Za početak ću te iznevjeriti na ovom času", zaprijetila je.

Nastavio je da skenira gomilu, osjećajući se kao jagnje koje vode na klanje, sve oči uprte u njega. Moj prethodni asistent ne može da stigne.
Chris je stigao u Catovu kuću u pet do sedam. Ležao je tamo i prštao dok je ona jurila na binu i uhvatila se u koštac s Cat. Publika je skupila dahtanje dok je uzeo još dva u brzom nizu. Klimnuo je svom učitelju i okrenuo se da ode."Nađimo se u mojoj kući tačno u sedam! Obuci nešto lepo!"uzviknula je.

Johnny bi zavirio u svoju glavu u kancelariju i vidio kako se oporavlja. Uvijek džentlmen, poljubio ju je u obraz i poželio joj dobro veče. Pogledali su Domme u plavom, koju je njen pokorni držao pritisnutim, tražeći potvrdu koja im je bila potrebna. Cijela skupština je ćutala, sav na ivici, osjećajući da u svemu tome nešto nije u redu. Otišao je u svoju sobu i uključio TV, nadajući se bezumnoj smetnji. To bi mu pomoglo da skrene misli s neizvjesnosti večernjih događaja.Želudac mu se okrenuo dok je razmišljao o njenim riječima koje mu je uputio.'Hoće li ga bičevati u javnosti?'pitao se on."Nije moglo biti tako loše kao kad je to uradila privatno, bilo bi svjedoka", pomislio je. Gledala ga je odozgo do dolje, nezadovoljna odjećom koju je odabrao."Je li to jedina stvar koju moraš obući u fetiš klub? Par poliesterskih pantalona i jeftina svilena košulja?"rekla je, pomalo ga degradirajući. On je sam krenuo kući, a njegov um se vratio na Catov zahtjev za njegovo društvo sljedećeg dana, a klupko nervoze se ponovo pojavilo u njegovom stomaku. Izlazeći popeo se uz nekoliko stepenica na trijemu koje su vodile do ulaznih vrata. Neopaženo je ušao i podigao ruku kada je učitelj nazvao 'Chris Gaiten' najnovija aplikacija za upoznavanje u Kini. Zakačila je kožni provod na D prsten i konačno se činila zadovoljnom njegovim izgledom. Mačka ga je odvela do Porchea na prilazu.

Koža se osjećala kao puter na njegovoj koži i uživao je dok je milovala njegovu muškost. Njene lakirane čizme išle su joj sve do butina, a kosa je skupljena u čvrst rep.

Srce mu je bilo ispunjeno tugom. Kao džentlmen, otvorio joj je vozačeva vrata i pomogao joj da uđe. Dok je bič fijukao kroz vazduh i spajao se duž njegovih leđa, telo mu se grčilo u agoniji. Sada je znao bolje.

Nedjelja Chris je svoj slobodan dan proveo skrivajući se u svojoj sobi, sklupčan pod ćebadima, gledajući TV. Snažno je progutao i ugrizao se za donju usnu kako ne bi izvikivao svoju sigurnu riječ.

Web stranice za sklapanje prijatelja bez zabavljanja

TOP