Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
A

ndrew je čuo vrisak, pojurio uz stepenice i utrčao u sobu. John je gledao kako Andrew iscjeđuje svog brata i počinje moliti."Molim te! Učinit ću sve što želiš! Samo me nemoj ubiti!""Mora da se šališ."Amelija je rekla, "očekuješ li milost kad je i sama nemaš? Ti si patetično govno, a ja ću učiniti uslugu svijetu tako što ću te se riješiti."Ispružila je ruku, zgrabila konopac koji je vodio do cijevi i pokidala ga.

Njen miris je izluđivao. "Pitam se da li možemo da nađemo bilo kakvu pouzdanu informaciju na internetu?" "Hoćemo li da probamo Google ili Wikipediju?" upitala je Amelija smejući se. Nadahnut, Andrew nije posustajao dok je gurnuo treći prst u njenu zategnutu macu.
Kada je stigao do njene ključne kosti, Andrew je uvukao svoje očnjake. jedino što je bilo dosledno u svima njima je da su umirali ako bi izašli na sunce, a smrt je bila trajna ako su im ili obezglavljeni ili njihova tela spaljena.
Amelija ga je zgrabila za kosu, povukla mu glavu u stranu i ugrizla mu probušivši vratnu venu. Znaš šta, ostaviću ostatak vreća krvi u frižider i spremiti nam hranu dok se ti probudiš uspavana ljepotice. Amelijine oči su postale crne kugle dok je koža njenog lica postala bleda i navučena. Bio je impresioniran izborom automobila koje je video u garaži beležeći Beemer i viper, ali Hummer H-3 Alpha je bio vozilo To bi najbolje odgovaralo njihovim potrebama.
Amelija je otišla do Andrewa, zagrlila ga i povukla u zagrljaj uživajući u toplini i sigurnosti koje su mu pružale njegove ruke. Nova senzacija poslala je Ameliju u još jedan potresan orgazam. Amelia je željela i trebala da je drži on i znala je da on želi isto jer su se oni uhvatili u koštac s ovom novom sposobnošću izlazak u južnom Sudanu. Oslobodila se prisile i nježno protresla Catherine dok je dozivala njeno ime. Andrew je dugo polako pregledavao golu ženu ispred sebe. Kada je on bio osušen, ona je bez ceremonije spustila tijelo na pod. Razmislite o tome kako će ona biti kada se probudi i sjeti se da sam je napao." Andrew se namrštio na mogućnost da bi John i Paul mogli biti vampiri. Moramo donijeti neke brze odluke;imamo manje od sat vremena do izlaska sunca najbolje aplikacije za upoznavanje amerika. Andrew je nastavio davanje prstima dok je prekinuo poljubac i počeo da gricka put preko svoje vilice, a zatim do njenog vrata. "Šta misliš da treba da radimo s tijelima?" upitao je.

Izlazak u južnom Sudanu

TOP