Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

rata su se polako zatvorila i zatvorila je u metalni zatvor. Bila je nejasno svjesna dubokih glasova koji su govorili u pozadini, ali nije mogla da se koncentriše ni na šta osim na 15. Dean je nježno ispružio ruku i zgrabio je za ruku, pomažući joj da ustane. Njegove ruke krenule su niz njena leđa i zaustavile se da joj obuhvate dupe kroz suknju. Tada je podigla pogled i trepnula kada je shvatila koliko su oboje visoki u poređenju s njom. Znala je da jutros izgleda odlično. Prinio je usta njenom vratu, ližući i grickajući. Ispružila je ruku i zabila strelicu prema gore prije nego što je uspjela da se zaustavi.Čim je strelica upalila, počela je hiperventilirati."Duboko udahnite, duboko udahnite.
Veoma zgodno, muževno, nepoznato lice."Lift..." Glas joj je utihnuo dok je zurila u čovjekove oči."Da, zaglavio se."Ovo iz drugog glasa. I uskoro."S tim je ponovo spustio usta. Molite za to."Zadrhtala je, a onda je uslijedio novi udarac. sprat."5...6...7...8..." Nastavila je da broji. Lagano je podigao oči i ugledao Deana kako gleda, čvrstog kuraca i naprezanja o hlače izlazi.

Njene uspaničene oči susrele su se s njegovim, a dah joj je bio nestalan. Njegovi grubi prsti su prestali da je miluju po kosi, uhvatili su je za bradu i naterali njene oči da se sretnu sa njegovim. Samo sat ili tako nešto.
Počela je dahtati, povlačeći se polako u ugao. Umjesto toga, muškarci su odlučili samo da bulje u nju, posebno u njene grudi i noge, zbog čega se prilično brzo povukla.Što ju je dovelo tamo gdje je sada. Mogli bismo učiniti bilo šta. Stajala je u predvorju poslovne zgrade i sama sebi predavala. ​​Nikada..." Bila je prekinuta dok ju je snažno poljubio."Princezo, bez izgovora. Tražite batine. Ona je skočila, a on je rekao: "Poslušaj se. Njegov glas je bio drugačiji. Zastenjala je na njegov dodir, a gaćice su joj postale natopljene dok su njegove ogromne ruke konačno povukle njenu suknju i oko struka. Samo se drži još malo."Začuo se Gabeov hrapavi glas.

Obmotao ju je oko njenih zapešća, a zatim povukao prema gore. Pogrbila se kada je leđima udarila o zid."Hej, princezo."rekao je Gabe nježno, prilazeći. Pod našom kontrolom. Prije je to bilo mirno i nježno, umirujući je. Njegova usta nisu pitala, već su ga prihvatila. Palo je pet udaraca prije nego što je i on nježno pomilovao njeno dupe ali se ne udaje.

Odmaknuo je usta kako bi joj šapnuo o vrat: "Mislim da je vrijeme da Dean uđe, zar ne?"Prije nego što je uspjela da reaguje, osetila je kako joj Dean prilazi iza leđa i kako su mu ruke polako prelazile po njenim golim stranama. Već si jednom bila protiv Gabea.

Izlazi

TOP