Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

jene sise su bile pune, visoke i čvrste, stomak ravan, a dupe okruglo i čvrsto. Glasno je dahnula, a dah joj se iznenada ubrzao."Tako si mokra, draga moja", rekao je, a u glasu mu se zadržao osmijeh dating ektachrome slajdova. njenu macu i čep u njenom dupetu.

Ponovo je držeći za ruke, čvrsto ju je držao dok je pumpao svoj kurac u njeno dupe. Ležala je na krevetu dahtajući od bola, iznenađena što je osjetila nalet vlage u svojoj mački. Duboko je udahnula i, stisnuvši oči, kliknula mišem, šaljući poruku. "Je li veličina koju sam tražio?" upitao je. Polako se vratila u svoju kancelariju. Tako toplo i čvrsto." Nagnuo se naprijed, bokovima je udarao po dupetu, gurajući utikač u nju svakim udarcem.

Svršiću", promrmljao je. Dakle, kada je Carl objavio da ga njegova kompanija šalje van grada na nekoliko dana, znala je duboko u sebi da će pozvati stranca nazad.

Posljednji rafal šamara po njenim crvenim obrazima završio je proces dok je još jedan orgazam protutnjao kroz nju. Hladna maziva kapala je na njen šupak, utrčavajući u njenu blago zjapeću rupu.

Odmahujući glavom, znajući da on danas možda neće ni reagovati, okrenula se proslavi godišnjice na kojoj je upravo bila angažovana i pokušala da se uživi u posao. Njegov penis duboko u njenom dupetu pored njegovih ruku koje su joj grubo zadirkivale grudi bio je više nego što je mogla da podnese i još ju je obuzeo orgazam. Nije to očekivala. Zabacila je glavu unazad, naslonjena na njegovo rame dok se on duboko zabio u nju."O da, jebi me dušo, jebi me dobro i snažno", zastenjala je."Želiš li to jako?"pitao. Obrazac se nastavio, ubrzavajući sve dok njen orgazam nije eksplodirao u njoj, preplavljujući njena čula intenzivnim zadovoljstvom dok je bol koji je izazivao prožimao njeno telo. Carl je odlazio iz grada na nekoliko dana, a ona je pozivala stranca nazad. Udarao ju je snažno i brzo, gurajući duboko, ignorišući njene krikove bola.„Molim te, nemoj tako jako, povređuješ me“, pobunila se."Uzmi kučko, uzmi", progunđao je dok je njegov penis kažnjavao njeno dupe."Teško si tražio, teško dobijaš", rekao je on, lupajući je po guzici u ritmu svojih udaraca. Nasmijao se i nježno je udario po grudima zbog čega je došla do daha. Otkad ju je uzeo, to je bilo jedino o čemu je mogla razmišljati. Njegov dodir po njenom skočnom zglobu izazvao ju je da dahne dok ju je pričvrstio za stub kreveta, prvo jednu, a zatim drugu. Konačno je njegov penis gurnuo zadnji centimetar i on je bio duboko usađen u nju. Kosa joj je bila raspuštena, a bogati smeđi pramenovi vijugali su joj se niz leđa. Zastenjala je na njegov lagani prodor."Ovaj put ćeš to stvarno osjetiti", rekao je, a glas mu je poprimio opasnu ivicu. Zadržala je dah kada je kleknuo između njenih široko raširenih bedara i uhvatio je za zglobove, povezujući ih zajedno. Srce joj je lupalo u grudima, a dah joj je drhtao dok je čekala.Živci su joj bili na ivici i napinjala se na svaki zvuk crawley besplatne web stranice za upoznavanje. Ranije nismo imali mnogo vremena, ali sada imamo celu noć", prede joj on na uvo. Njegov prst se povukao iz njenog dupeta i ona je osetila kako joj glava kuče pritiska na ulaz. Povikala je dok ju je čvrsto držao.
U nadi da će joj to olakšati želju, kupila je neke igračke, ali one su je samo još više natjerale da poželi pravi kurac. Volim to, da, da, da!"plakala je. Povikala je od iznenađenja dok se njegov penis zabio duboko u nju. Stojeći, prešla je do svoje komode, izvlačeći paket finih mrežastih čarapa koje je kupila za večeras.

Dating ektachrome slajdova

TOP