Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

jene sjajne, okrugle oči susrele su se s njegovima kada su njeni prsti pronašli njegove, i skinula mu košulju. Moji vijci se više rijetko koriste da bih ih mogao koristiti za posebnu ljubav.""Pa onda objasni Kim i Kanyea!"upita Ra.
Naravno, Ra je zaboravljen vekovima, kao i Zevs, osim povremenog Diznijevog filma i naravno njegovog unosa na Wikipediji. Zatvorio sam oči i pustio da mi ljudske misli ispune mozak. Gotovo kraljevski.""Da, to je dobar način da se to kaže. Gledali smo kako se čovjek zaustavio.

Isus je nešto promrmljao ispod glasa."Bolje da ne zoveš tatu", upozorio je Ra."Sjećaš li se kad si to zadnji put probao?"Zevs i Kali su zakikotali."Svakako da!"rekao je Zevs dok je brisao suzu. Jebi ga. Isus ima način da kaže stvari zbog kojih se svi odmah osjećamo krivima."Auuu, Isuse, mi se samo petljamo s tobom", rekao je Zevs jadno. Maltretirao je svoj put do pozivnice za sto. Vjerovatno lutaju nekim tržnim centrom u Tyson's Corner-u prerušeni u gej tinejdžerski par kako bi se mogli držati za ruke!"Vidio sam lukavi osmijeh na Zevsovom licu u oskudnoj sekundi prije nego što smo oboje pogledali u Isusa jarac u zabavljanju s lavom. Začuo se brz, bučan izdah."To nije najljepša priča", upozorila je.

Naravno, Isusovi obrazi su bili plameno crveni. On nema poverenja u mene."Jesi li dobro, izgledaš malo grubo?"upitao je Mike zabrinutim glasom."Mislim, znam da se ne poznajemo toliko dobro", rekao je Mike tiho, "ali ću te saslušati ako želiš razgovarati."Slegnuo je ramenima."Izgledaš kao da bi ti dobro došao prijatelj. Njegovi kukovi su radili polako, uvlačeći njegovu muškost u njeno tijelo. Ne, još nije vrijeme za blefiranje."Strijele ne pucaju tako ravno danas, Cups?"Zevs je tutnjao. I vidim."Lutala je bez prekida skoro trideset minuta.
Podigla je ruke dopuštajući mu da povuče gornji dio njenog tijela. Pokret je u početku bio spor i fluidan, ali priroda i seksualno uzbuđenje brzo razbijaju spore i ritmične pokrete. Egipat nije imao nijedan od tih problema, a on je bio vremenski snob. Videli smo njene misli, zbrkane i ljute. Podigao je pogled prema nama gledajući u njega."Šta?!"zahtevao je."Oh, mislio sam da ćeš postati pobožan u vezi sa homoseksualcima", nasmejao se Zevs. Bio je pozicioniran iznad nje i spustio se u položaj."Nastavi da me gledaš", prošaputala je tiho."Pogledaj me kad ga staviš.""I pogledaj me", odmah je uzvratio. Profesorka Džejms je pitala da li neko živi u ovoj zgradi, a ja živim. Pobožni Isuse. Ponovo sam se zapitao kako je ovo mesoglavo nazvano glavnim bogom Grka."Zabijem ih u dupe, a oni se zavuku ispod pokrivača i jebu", rekao sam. Mislim da sam tako ušao u ovu tabelu;Udarao sam mnogo iznad svoje težine u smislu moći. Glava njegove erekcije dodirnula je njene otvorene usne."O, jebote", dahnula je, ne skidajući pogled s njega. Hodao je kroz trgovinu, s kutijom kondoma u ruci. Potreban je pravi trenutak."Podigao sam svoj mali luk i precizno ga navukao i pustio.
To malo pitanje i odgovor, koji su potvrdili da su oboje sami, izazvali su paljenje njihovih umova i njihovog libida. Vrhunski u pornografiji. Ne znam da li zna."Dakle, ništa od onog plejmejkera slavnih ličnosti."Kali je progunđao: „I dalje mislim da bi trebalo da nateraš Putina i Trampa...“ Reakcija za stolom je bila vredna pažnje. Zamenio sam cigaru."Da, otprilike mjesec dana", rekao sam mu."Zašto sredinom najzimskog mjeseca u godini?"pitao se on.

Jarac u zabavljanju s lavom

TOP