Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

aj prelijepi muškarac joj radi stvari, a još se nije vratio u ovu sobu.
Ivory ulazi. Nakon toga, osjeća kako joj ruke masiraju desno bedro. i dole..., svaki put četkajući vanjsku ivicu tih usana. Telo je već boli u trenutku kada je njegov dodir napusti."Prevrni".Čuje ga kako govori brzi izlazak u južnom londonu.
Njega sve to takođe uzbuđuje i to nije samo odavanje zadovoljstva. Ona se tiho nada da on sada vidi da nije samo u toplesu, već i bez dna. Luster se drži jednostavnosti cijele sobe, ali istovremeno zadivljujući.
Trenutak koji je čekala otkako je ugledala njegovu izbočinu je tu - Ivory približava svoja usta vrhu njegovog penisa i polako obavija taj sjajni vrh svojim toplim, punačkim usnama. Osjeća kako se mokri na jugu i gotovo zadržava dah. "Mmmm..." Promrmlja, čak ni ne može jasno govoriti do sada, izgubljena u njegovom dodiru. Sve naše maserke na raspolaganju su zauzete. Njegove velike, tople ruke rade svoju magiju na njenom inače napetom području. pa malo jače. Dakle, ako se slažete s tim, onda možemo dogovoriti sesiju za vas."Ivory je pomalo zatečena i treba joj nekoliko sekundi da razmisli. Zadržava dah čekajući prvi dodir njegovih ruku na njenoj goloj koži.
Druga žena, koja izgleda kao recepcionerka, izlazi da pozdravi Ivory: "Dobro došli. "Je li vam udobno?"pita Ethan, prekidajući tišinu. Nakon nekog vremena zastaje na sekundu, a ono što se dalje dešava šokira ceo njen sistem - ovaj put vodi palac ka dirajte njenu macu direktno, trljajući njen klitoris. Ethan dodaje još ulja na svoje ruke i polako klizi s njenih ramena sve do donjeg dijela leđa, a zatim ponovo gore.

Nastavlja pokrete uz njene strane, nakon nekoliko puta gore-dolje, zaustavlja se na njenim grudima i počinje da radi kružne pokrete samo na tom području. pa brže, nježno... Dakle, iako ona zapravo ne zna šta da očekuje, držimo fige da je vrijedna novca.
Maser se vratio u sobu nakon što je Ivory spremna. Ranije se suzdržavala, ali sada je odlučila da je vrijeme da to učini. A osim toga, imati muškog masera možda i nije loše."Umm... Međutim, jedan od naših muških masera je dostupan i može biti odmah s vama. Soba je zapanjujuće lijepa sa slabim i toplim osvjetljenjem. Trbuh joj nije mršav ravan, ima malo sala koje ga čini mekšim na dodir.

Petak je uveče i drago joj je što je zakazala sesiju masaže tela kasnije večeras kako bi se oslobodila stresa cele nedelje.

Brzi izlazak u južnom londonu

TOP