Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

eđutim, ako se prekršaj ponovi, kazna će biti mnogo teža lekcija za izdržati', kaže mračno, poentirano gledajući u štap istaknut na zidu iza njegovog stola.'Reci mi kad budeš spreman da se zakuniš.'Kako bih ikada mogao biti spreman tražiti svoju kaznu?Ali što duže budem odlagao, to ću više vremena morati da provedem u ovom užasno ponižavajućem položaju.
Zasluzili ste strogu kaznu. Sada su mi grudi u visini glave i brzo skrećem pogled kako ne bih morala da vidim njegova tako primamljiva usta blizu mojih bolnih pupoljaka.

Mislim, molim vas, gospodine, nemojte me kažnjavati. Ponosim se time što sam čvrst, ali pošten. On je impozantan čovjek;visok, mišićav, hladnih sivih očiju i srebrnih pruga na sljepoočnicama i uredne tamne brade. Duboko udahnuvši, promrmljam: 'Spreman sam, gospodine... Vaš posao je da prihvatite ono što vam dajem i razmišljate o tome da se bolje ponašate u budućnosti.'Aargh!Još dva oštra udarca, oba po mom bolnom lijevom obrazu.

Potrebna mi je jaka, ravna površina na kojoj možete klečati da bi mjerenje bilo tačno. U mojoj školi se uvijek kažnjavaju prekršioci pravila i ne može biti izuzetaka. Srećom, poseže za drvenim lenjirom na svom stolu. Obećavam da te nikada više neću razočarati', gotovo jecam od mrzenja.'Ipak, ako je pravilo prekršeno, kako dan slijedi zoru, kazna sigurno mora uslijediti.

Zamišljala sam, nakon veslanja, gospodina Hardwooda kako mi klizi moje gaćice niz noge, klizeći prstima između mojih bedara da pomazi moju uplakanu macu, prije nego što me široko raširi i zagospodari sa svojom neoprostivom muškošću duhovne stranice za upoznavanje Indije. Uvijek sam se trudio da naporno radim i radim pravu stvar, tako da me nikada prije nisu zvali u njegovu kancelariju u vrijeme ručka.„Da, gospođo Kissme. Siguran sam da se slažete?'Srce lupa, ne mogu suspregnuti mali jauk dok klimam glavom.
Pravila su prekršena i posledice se moraju platiti. Oh, kako bih volio da sam slijedio pravila aries dating site. Moje ruke ostavljaju vlažne otiske dok klize po kožnom upijaču na površini njegovog stola, sve dok konačno ne dođem u poziciju.

Podigni se sada, tako da mogu staviti tvojih posljednjih šest lizanja na stražnju stranu tvojih bedara.'Oh, sramota što moram još više da podignem svoju blistavu zadnjicu da mu dam pristup mojim ranjivim bedrima. Uz kiriju koju jedva mogu priuštiti sada bih bio na ulici!Ali dio mene jednostavno ne može podnijeti pomisao da sam ga iznevjerila, iznevjerila sebe.'Nažalost, gospođo Kissme, nije tako jednostavno. Ali u interesu pravičnosti, hajde da odmerimo uvredljivu stavku. Očigledno moja koža nije bila jedini dio mene koji je bio kamenčić na njegove riječi.„Primijetio sam da vi flagrantno zanemarujete pravila.

Kako možemo očekivati ​​da se učenici pridržavaju pravila ako se vidi da ih oni na odgovornoj poziciji krše?Uprkos vašem dosadašnjem uzornom dosadašnjem radu, ja jednostavno ne mogu svestan da ovo prođe. Oduvijek si me impresionirao svojom radnom etikom, a posvećenost učenicima o kojima brineš očituje se u njihovom izvanrednom napretku', kaže on, dok me prodire svojim nepokolebljivim pogledom.'Th... Inače bih to radio na drvenoj klupi, ali to bi zahtijevalo da pred učenicima idemo u salu. Brzo, ja sam vrlo zauzet čovjek i ne mogu cijeli dan voditi računa o tvojoj disciplini.' Moje srce u ustima, uzimam njegovu veliku, toplu ruku i dozvoljavam mu da mi pomogne da stanem na njegovu stolicu prije nego što nespretno kleknem na njegov visoki stol. Oh!'Veslo udari u moj ranjivi desni obraz, praveći zvučni prasak koji me natera da skočim da protrljam svoje bolno meso.'Odmah se vrati dolje!Kako se usuđuješ razbiti poziciju?Taj udar se neće računati. Siguran sam da se slažete da je dosljednost toliko važna u disciplinskim mjerama?'gleda me sa iščekivanjem.'Da gospodine. Oči mi se vraćaju na njegovo lice, ali on je zauzet pritiskanjem lenjira na moje bedro dok koristi vrh prsta da trči uz moju unutrašnju stranu bedra od koljena do mog ruba. Molim vas, postupite sa mnom nasamo”, promrmljam, duboko postiđen.'Neka bude tako. Oh, da, kako sam samo boljela zbog toga.

Duhovne stranice za upoznavanje Indije

TOP