Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
G

ospođici Alexi je bilo isto. Išlo je dalje.

Ovo je bilo malo više od obične igre i nisam poštovao gospođicu Alexu. Straponi dolaze u svim oblicima i veličinama. Pucnuo sam u čep od sreće podsjećajući da pripadam ženi kao što je gospođica Alexa.
Nakon što sam stalno pitao, kao glupe svinje, ignorirala me danima.Želeo sam da osetim njen parfem, da čujem škljocanje njenih potpetica. Mogu li vas čuti kako se smijete mom plakanju i bolu? Možete li mi, molim vas, dati još dok ne budete zadovoljni."Ponovo se nasmiješila. Kleknuo sam pred njene noge, ni jednom je nisam pogledao u oči.
Skinula sam se odmah do gola. Prošetala je pored mene u pencil suknji čvrsto pripijenoj oko njenog okruglog dupeta. Gospođica Alexa je šapnula onome za šta se pretpostavljalo da je muškarac jer je A za Anusa. Moć koju je ova žena imala nada mnom me je zadivila.
Samo nisam razumeo koliko je mrzovoljno. Držao sam ruke čvrsto postavljene iako sam to želio dalje nositi.Želio sam više zadovoljstva za gospođicu Alexu nego ikada prije. Poene treba dokazati. Zastala je i pijuckala vino. Dat ćeš mi ono što želim, odvratan izgovor za muškarca."Bila je ljuta. Žurno sam krenuo do zadnjeg trijema gospođice Alexas. Ključevi su zazvonili u ključaonici i ja sam se stegnuo. Moje dupe pripada gospođici Alexi da radi šta joj je volja. Na sve četiri i pogledaj me."Skinula je svoju prozirnu crnu bluzu, a ispod nje svoj tenk. Ulaz je vodio u kuhinju. Ušao sam u dupleks stan indijska kršćanska web stranica za upoznavanje. Proveo sam toliko vremena istražujući A s njom, da sam se osjećao nagrađenim ključem. Poniženje razumijem, pregovaranje također razumijem. Posegnuo sam za njezinim strukom, ali onda stao prije nego što je uspjela vidjeti.

Može se reći da je i on žudio za gđicom Alexom. Osjećaj šoka, pa zadovoljstva, pa sramote zbog zadovoljstva. Zašto ga ne isprobate za veličinu, sagnite se i pustite da vas vaš partner u igri udari žetvom, štapom ili veslom 25 puta, a zatim mi kažete "No Big Deal" Živite, doživite to stvarno prije nego što pišete o tome;(Izvinite ako bih mogao da se setim svog profila sa imenom člana, potpisao bih se svojim imenom na ovome, jer mi je očigledno da je čitanje i pisanje o životnom stilu važno) Jedva čekam da vidim šta "C" znači. Polako sam ustao. Prokleto sam se trudio oko ključa. Prebacila je kaput preko mene i ostavila torbe na vratima. Gledati joj u noge i biti tako blizu nje bilo je neugodno. Borio sam se.

Ustala je i udarila još 6 trepavica koje oduzimaju dah ko je dayana iz kartelske ekipe. molim vas..." Postao sam ponižen i pocrvenio po cijelom tijelu. Pogledao sam gospođicu Alexu sa užasom i zadovoljstvom. Trljala se o moj penis sve dok nije ponovo zakucao. Djelovao je pomalo zaintrigirano.
Način na koji sam stalno razmišljao o danu kada sam potpisao svoj penis gospođici Alexa, B mogao je biti za ispiranje mozga.

Indijska kršćanska web stranica za upoznavanje

TOP