Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
J

ana je nastavila objašnjavati."Volim biti gola pred ljudima. Zaljuljalo se od njenih pokreta. Riječi su joj pobjegle dok je Jana bila tako napredna."Tako je velika..." Jana ga je stisnula."Mmmm, vjerovatno i ukusno."Jana je naglo ustala i prišla svom telefonu. Sada je to bila borba volje između dva modela. Sjećanja na tu noć polako su joj se vraćala dok je par odlazio u različite poze. Put od Londona do Hamburga bio je dosadan.

Sylvia je ponovo naletjela vukući drugu damu za sobom. U početku je zaglavila na londonskoj zabavi za medijske rukovodioce. Sa prosjekom od 10 inča i sklonošću spontanoj erekciji, normalna odjeća im ne bi odgovarala. Michelle je imala skoro, ali ne baš 8 godina.

Njen penis se ponašao kao klip;nemilosrdno udarajući Lucy dok je sve više klizila unutra. Lucy je okrenula ručicu i ušla unutra.

Taj zarazni osmijeh joj se zalijepio na lice dok je preuzela Lucyin posao milovanja kuraca britanske bebe ko je dayana iz kartelske ekipe. Magarac se specijalizirao za 3C odjeću, a bili su izuzetno popularni zbog veličine 3C. Lucy je angažovana na snimanju za 3C Magazin besplatna stranica za upoznavanje u Notingemu. Oh, kako je voljela gledati kako Holly duboko grli to čudovište. Jednom kada je lift zakucao, Lucy ju je praktički morala odvući niz hodnik u svoju hotelsku sobu.Čim je čitač kartica kliknuo vrata su se otvorila i par je uskočio unutra. Jarka svjetla učinila su da bijelu pozornicu učini još svjetlijom, gotovo zasljepljujućom, dok je zalutala. Te sise, G-Cups ako ne i veće, izgledale su nebesko dok su se uzdizale i tresle. Da li ona flertuje sa mnom?"Trebao bih se prijaviti niz ulicu."Jana je zgrabila Lucy za ruku dok ih je ova vodila niz ulicu do njenog hotela. Nije bilo zabave u letovima, a i osoblje je bilo dosadno. Mora da je lijepo imati toliko energije.
Prošle noći. Odatle je imala pogled na grad dok je vozač jurio gradskim ulicama sve dok se naglo nije zaustavio kod neupadljive zgrade. Nešto viša od Lusi, Jana je imala skoro istu figuru. To je inače skraćenica za Donkey Dick. Odvest ćemo te do garderobe. Srećom, u letu je nedostajala uobičajena grupa mališana koji su vrištali.
Njene sada slobodne ruke su se podigle i uhvatile Janin član. Oooh pogledaj kurac idi!"Jana je zastenjala. Lucy se praktički popela na rampu za ukrcavanje kako bi pobjegla od mlaznjaka i ušla na sam aerodrom. Jana je prvi udarila u bradu, ali je svaki sljedeći pucao pravo na njene sise. Tek što se zavalila na krevet, Jana je najavila da će se osvježiti.

Ko je dayana iz kartelske ekipe

TOP