Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

ako slatko zaspati s tobom, sada...nakon vođenja ljubavi, znajući da će samo biti u blizini dati svoj sjaj, dodajući još jedan sloj već postojećim.
Drago mi je da je prijava prošla brzo, ulazimo u sobu i stojimo, tik pred vratima, ljubeći se, grleći, ruke lutaju, tijela se priljubljuju. Podižeš bradu da mi tiho mrmljaš u uho, tvoj tihi, uzbudljivi jecaj zadovoljstva odjekuje kroz mene, ostavljajući me u potrebi. Pogotovo kada mi šapneš, ili ispustiš taj zvuk, znaš da toliko volim. Moji topli uzdasi okrznu površinu tvog mesa, moji prsti nježno usmjeravaju tvoju otvrdnuću osovinu, privlačeći glavu mojim ustima, moje usne guraju kožicu koja se povlači, jezik kruži oko vrha, uvijajući se oko ivice raspršene krune. Toliko sam čekao da ponovo budem s tobom, a kada je stigao tvoj poziv, poruka na mojoj sekretarici sa brojevima letova i vremenom dolaska, moram priznati, u početku sam bila više zbunjena nego uzbuđena. Otvarajući oči, vidim te i duboko udahnem mirisni dah, uživajući u tebi na mnogo načina. Otvaram svoju košulju, puštam je da mi padne sa grudi dok se tvoja glava savija da poljubi, da siše svaku bradavicu, moja leđa se savijaju da te upoznam, tvoja ruka sada klizi između mojih nogu, miluje, pritiska na vlažni materijal mojih gaćica , moj težak dah odaje savršenstvo tvog dodira. Osjećajući tvoju ruku oko sebe, lako se opuštam i odmaram, znajući da ćeš biti tu kada se probudim."Slako spavaj, ljubavi moja" uspevam pospano da šapnem.. Oklevam dovoljno dugo da obložim srednji prst pljuvačkom, ostavljajući tvoj kurac nevoljko, a zatim se vraćam da kliznem usnama oko njegove guste, raširene glave, niz osovinu, čvrst pritisak, a zatim omekšavajući, jezik mi se izvio ispod njega, držeći gustu venu na donjoj strani.

Osećam kako drhtiš dok izvijaš leđa, držiš svoj kurac duboko u meni dok završavaš, čini se kao da moj orgazam bledi u ritmu s tvojim, ostavljajući nas oboje da dahnemo, pokušavajući da povratimo kontrolu nad mahnito lupanjem pulsa, kisenjem u blistavoj toplini. Ipak, brzo se odgurnem i stenjem, šapućući svoje želje."Da...dušo....trebaš mi...trebaš da me jebeš....moju pičku,moju guzicu...molim te...

Ne mogu da objasnim kako se osećam, ne mogu da objasnim ovaj trenutak, ali da li je zaista potrebno objašnjenje?Osjećam tvoje ruke oko sebe, tvoje ruke miluju, osjećam tvoj topli, utješni miris, čujem tvoje disanje, tvoje otkucaje srca. Povlačiš moje kukove unazad, istovremeno guraš svoje u mene uz potisak prema gore, zabijaš u mene na finišu, a zatim zadaš seriju oštrih udaraca. Hvatam te, moji prsti klize niz dužinu tvoje osovine do osnove, držeći te čvrsto, prsti miluju tvoja jaja, osjećam kako se stežu, znajući šta će dati. Prvi trzaj me gotovo iznenadi, iako ga osjetim prije nego što mi prsne usta.
Znam da ti ne smeta, ipak, i pustio sam pogled da se susreće s tvojim, okrećući glavu, ali ne odustajući od stiska usana oko tvoje glave, moj osmijeh je bio očigledan i pored toga."MMmmmmmm" vibrira tvoju osovinu dok te kušam, udišem tvoj miris, zadovoljavajući moju žudnju za senzornim unosom u obliku tebe schreibt muškarac samac. Jebem te prstom, siše ti kurac, ove misli kao da mi se vrtoglavo vrte u glavi;Talasi orgazma vođeni požudom su neizbježni, ubrzavam udarce ustima po tvom kurac, osjećam kako se mišići tvojih kukova zatežu, dižu se, susrećući se sa mnom, jebam moja usta. Osjećam tada otklanjanje tvog prsta, zamjenu tvog kuraca na čvrstom otvoru, i uvlačim dah, čekajući, moji gornji zubi vuku moju donju usnu.

Zastajem bez daha, osjećam kako mi srce lupa kao odgovor na tvoj dodir, znajući šta će doći. Povlačim te natrag prema krevetu, smiješeći ti se.„Mark...“ Sagneš se da me poljubiš, a tvoje ruke me ućutkaju možda lakše nego usta. To saznanje postoji u meni još od prvog puta... Osjećam da svu prožimajuću toplinu koju mi ​​uvijek donosiš, znam da i ti to moraš primijetiti.

Schreibt muškarac samac

TOP