Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
A

ko ne, onda smo kažnjeni."Iz stražnjeg džepa je proizvela najstrašniji, crni kožni jahački usjev koji je Harvey ikada vidio.

Na trenutak je koračala naprijed-natrag preko njega kao da je upravo uhvatila divljeg tigra, a zatim mu sjela na bedra i okrenula se prema njemu. Brzo ga je vezala za jedan stub na uzglavlju, a zatim, prije nego što je uspio da se osvijesti, vezala drugi."Shhh."Ruby se naslonila na koljena, vukući mu prst niz grudi.„Pusti mene da uradim sav posao...“ Izvukla je makaze koje on ranije nije video i, ignorišući njegove proteste, isekla njegovu crnu majicu na trake. Mislim, zar ne samo..." Još jednom se lijepo nasmijala, maknuvši pramen zlatne kose s očiju."Prvi put ti je, dušo, ovo ćeš pamtiti do kraja života. Na kraju mu se dah smirio i mogao je otvoriti oči da je vidi na vratima, potpuno odjevenu."Bilo je zabavno, dušo, ali imam gdje otići i večeras moram zaraditi."Namignula mu je i uputila mu poljubac poput karmina prije nego što je otvorila vrata i natjerala da ode."Čekaj!"reče Harvey očajno, "Zar mi nećeš odvezati noge?"Možda ipak neće ovo preživjeti.. Ruby ga je zgrabila za gležnjeve i povukla, a zatim mu vezala gležnjeve za preostale stupove kreveta. Dok su ga njene usne mazile, držala je grudi oko njega i pustila da ga njena topla koža drži. Ruby je dodirnula njegov pulsirajući kurac, zadirkujući ga svojim prolaznim prstima.
Impulsivno se nagnuo i uzeo jednu u usta, kotrljajući mali pupoljak jezikom, zbog čega je teško disala."Bit će ti zabavno podučavati", odmaknula se i okrenula prema vratima. Svidjet će vam se."Ona ga je opkolila u punom kolenu, njene sise su poskakivale oko njegovog lica i izazvale novi napad njegovim jezikom, i uhvatila ga za zglob.

Ubrzo je savio koljena i podigao leđa kako bi dublje zabio. Njene makaze su se još jednom pojavile, izvlačeći dvostruku dužnost tako što mu je poslala gaćice i naterala ga da se boji da će izgubiti svoje muževne delove zbog hladnog metala.
Harvey nije dugo izdržao nakon tog trenutka - dah mu je zastao zbog hitnosti njegovog oslobađanja - ali koljena su ga držala još nekoliko sekundi prije nego što se srušio. Iako su mu se ruke tresle, Harvey je ipak pružio ruku i pomilovao obje sise, osjećajući kako mu težina ispunjava ruke i trljajući joj bradavice palčevima. Kažu da si zrela kao nova trešnja i ne znam tačno da li si za ovo, ali nisam ranije odbila takvu svotu novca, pa moram pitati," Ruby je prišla bliže, grudi joj bile otprilike u visini očiju, "Hoćeš li?"Mali Harvi je odmah odgovorio, ali Velikom Harviju je trebalo malo duže. Bog zna šta su sada govorili. Osim toga, prljavim skitnicama je potrebna i ljubav."Njeno osećanje je bilo iskreno, ali je odmah potkopala svoje reči tako što je skinula majicu i otkrila prostranstvo glatkih, visećih grudi."Idi i dodirni ih", rekla je, primjećujući njegov preplavljeni pogled.
Razumiješ?"Nije oklijevala ni trenutka, već se odmah okrenula tako da mu je bila okrenuta leđima i spustila svoju težinu. Prerano je potpuno prestala, sjela je i nakratko se dodirnula prije nego što je ustala i pustila da joj tangi skliznu niz njene duge, zaobljene noge i gurnu ih s gležnjeva. ovo?"Rubyne usne lebdjele su blizu njegovog vrha, a njen vreli dah ga je natjerao da zatvori oči od iščekivanja. To je bila opklada;jedne noći i niko me više nije mogao optužiti da sam maćuhica. Njegov um se osjećao kao da je napravljen od vatre.
Takođe 20 dolara. Dobio je dva poljupca u grudi kako bi ublažio ljutnju, a onda se odmah našao bez pantalona koja je definicija zabavljanja na internetu. Harvey je testirao svoje spone, najprije lagano povlačeći, a onda punim povlačenjem dok nije zadobio manje opekotine užeta.
Jezikom joj je milovala stražnju stranu njegove osovine i vrtjela se oko njegovog vrha. Sad su tvoji prijatelji sredili nešto za tebe. Također, nosila je tangi i gledanje kako se njena kanapa grubo trlja između njenih usana bilo je prilično ometajuće. Mogao je osjetiti kako se njene teške grudi slažu na svaku od njegovih kuka."C-možeš li me popušiti?"Odmah je bio nagrađen ukusnom toplinom koja mu se omotala oko kite. Nosila je usku, crvenu majicu bez rukava preko kratke teksas suknje i hodala je sa izraženim ljuljanjem u bokovima. Ovaj najlonski kanap je očigledno bio industrijski."To je dobar dečko."Stajala je na krevetu i on je prvi put primijetio da nosi svjetlucavo crvene štikle boje rubina lobiji za sklapanje susreta i vježbanje su nedostupni zbog održavanja.
Samo me zovi Ruby. Bio je tupo svjestan Rubyne težine koja se digla i skidala s kreveta. Tehnički, mogao je da se povuče i verovatno ga niko ne bi previše krivio, ali nije nameravao da im dopusti da ga vide kako se izvlači."Da.""Uredu onda."Ruby ga je uhvatila za ruke i povukla. Progutao je cviljenje, želeći da ne moli za nešto više."Mmm, još ne kažemo ni riječ, zar ne?"upitala je, naglašavajući svoje pitanje iznenadnim hvatanjem njegove osovine."U ovoj vezi tražimo ono što želimo.

Koja je definicija zabavljanja na internetu

TOP