Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
U

živa u ovome dok vidim kako mu kurac čvrsto stoji na pažnji. Pogledam svoje sastanke za danas i vidim da danas dolaze četiri muškarca. Zatim pregledam svoju garderobu.
Oboje stalno pričamo kako smo zadivljujući i da se oboje trudimo da izgledamo što je moguće ženstvenije i seksi. Ubrzo se otvaraju vrata moje radnje i dolazi Mel, majica na kopčanje i plave farmerke.Čisto je obrijan i miriše na Old Spice.

Mel me nervozno gleda nakon tog prvog praska i gutlja. Smješkam se i smiješim se zabacujući kosu preko ramena i ubrzo škljocam, sat, natrag k Meni, u petama. Sissy Jackie me gleda i kaže: "Hvala ti moja gospodarice, drago mi je da si me nahranila mojom spermom sekice."Pozvao sam je da ustane i pošalje je da se presvuče nazad Jacku. Jackie, ulazi u sobu za igru ​​i daje naklon govoreći: "Draga moja gospodarice Chantel, tvoja seka sobarica Jackie je prisutna i spremna je da te posluži."Dominantno odgovaram, "Mmm, moja mala sekica želi da bude stavljena na neke dobre sekice spremačice lobiji za sklapanje susreta i vježbanje trenutno nisu dostupni zbog održavanja. Zatim prekrižim lijevu nogu preko desne i natjeram Mel da mi poljubi drugu cipelu s visokom potpeticom. Tako da mi se čini da će subota biti zabavna. Pogledam na sat na zidu i vidim da je 12:45 popodne.i moram se spremiti da idem u Paul's Bistro da se nađem s Kerri na ručku. Pa, šećeru, želim da odeš u toalet, a ispod pulta je pribor za čišćenje, ti ćeš očistiti toalet od od vrha do dna, moja sissy služavka."U ruci mi je jahaći usjev i njime lagano udaram po stolu.
Oh da, gospodarice Chantel, vaše noge i potpetice su tako seksi, ja... Treće za mene je muškarac od 40 godina koji voli da svrati i da ga jednostavno prekrižim u djevojku koja želi biti. Ona se spušta sa svog seksualnog napona, ali nervozno zna da ću joj sipati spermu u usta i gledati je kako guta svoje sperme sekice profil za upoznavanje bez slike. Jednom u prodavnici pozdravljam osoblje Adult Store-a na glavnom spratu i oni me pozdravljaju. Zatim ga natjeram da ustane i skine se u gaćice preda mnom. Na recepciji je jedna od djevojaka koje poznajem kao pozdravnicu, ona je Carly i nasmiješi se kad vidi mene i Kerri, kaže: "Zdravo Chantel, kako si?"Odgovorim sa osmehom: "Dobro Carly, voleo bih da upoznaš Kerri, moju novu prijateljicu."Carly kaže dok skenira Kerri od vrha do dna: "Drago mi je što smo se upoznali Kerri, oboje izgledate prekrasno."Carly nas zatim tjera da je slijedimo do privatnog separea i oboje skinemo kapute i sjednemo. Dok sissy Jackie trza svoj kurac ispred mene, vidim radost oskudice u njenim očima i cijenim što sam joj dozvolio da povuče njen kurac. Jackie čisti, a s vremena na vrijeme umiješam se u krop za jahanje i lagano tapkam po zadnjici sissy Jackie da je pravilno motiviram. Ja kažem, "Neko je ovde patetična podmornica, zar ne?"Mel kaže, "Ne, ne moja gospodarice, to sam ja, ja sam patetični podmuško."Sada naređujem Melu da se oporavi klečeći i stavljam mu kožnu ogrlicu za pse i pričvršćujem povodac od 6 stopa. Da, moja gospodarice."Tišina zavlada prostorijom i pustim je da se nakupi nekoliko sekundi uz 'glasno', tiho iščekivanje. Na istoj smo stranici o tome da budemo seksi, ženstvene i t-djevojke jake volje..

Lobiji za sklapanje susreta i vježbanje trenutno nisu dostupni zbog održavanja

TOP