Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ada se voz zaustavio na njenoj stanici, on se udaljio od nje.Činilo se da je svestan da je ovo njena stanica, potvrđujući da je to on!On to ne bi mogao znati da je bio potpuni stranac. Koža, vlažna od znoja, spaja ih... Držao ju je čvršće, zgnječivši je na svoja prsa, dok je osjećao kako talasi zadovoljstva putuju preko njegovog kura do njegovih jaja. 'O, izvini...' Krvavi busen joj je upravo stao na prste!Njeni prijatelji su je smatrali ludom, ali je znala da postoji dobar razlog da se nastavi vraćati na ovu nepodnošljivo hladnu platformu.Čak je prihvatila i ponudu za posao, samo da bi mogla da ga vidi.Život je ionako bio prekratak.

To joj je svakako uljepšalo dan. Bolje nego što je zamišljala. Mogla je osjetiti svaki centimetar tog kurca, dok su joj jaja udarala po guzici. Znala je da prave veliku buku.
Bilo kakav stepen udobnosti sigurno neće dolaziti u obzir. Počela je osjećati mučninu, jer ju je snašla potpuna spoznaja onoga što se dogodilo. Vrućina u tubi je bila gotovo nepodnošljiva, a njihova kombinovana strast je tome dodavala servis za upoznavanje vjernika. Voljela je čuti njegove jauke, dok je jače zadirkivala njegov kurac.

Osjetivši kako valovi orgazma prolaze kroz njegov kurac i tijelo, konačno je dozvolila sebi da podlegne, dahćući i držeći ga u sebi, doživjela je najzadovoljniji, najispunjeniji vrhunac koji je ikada poznavala.Činilo se da traje zauvijek, zahvaćajući svaki mišić i nerv njenog tijela. Kako je dođavola stigao čak dolje?Nema šanse da se tako brzo kretao. Kada je izašla iz voza, pogledala je iskosa prema prednjem dijelu vagona.

Njena maca je do sada bila mokra od njenih sokova, od nestašnosti i uzbuđenja zbog onoga što su nameravali da urade. Izvela je neku vrstu plesa u krilu, migoljajući zadnjicom na njegovim preponama.

Pokušaj da se nađe mesto bio je gubljenje vremena. Ovdje nije bilo moguće, pa je samo rekla: 'Kako god hoćeš, dušo.'Nastavio je da pritiska svoj vreli kurac u nju, skoro pokušavajući da joj prodre kroz suknju.'Evo da ti pomognem.'Lagano se pomaknuvši, uslužno je podigla suknju, otkrivajući mekoću na stražnjoj strani bedara. Znala je da će sljedeća stanica uskoro doći, ali hoće li biti gotove na vrijeme?Eliza je nekako znala da hoće. Ako je vidjela nešto ili nekoga ko joj se svidjelo, ona je išla na to.

Okrenuvši ponovo glavu unazad, krajičkom oka je uhvatila pokret.

Servis za upoznavanje vjernika

TOP