Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

io je to čisti električni osjećaj i zadrhtala sam i nehotice odbacila kukove od stola. Ušao sam u traperice s najvećim potencijalom i okrenuo se da pogledam svoje dupe u ogledalu. Najbolje što sam imao je nekoliko majica bez rukava i nekoliko pari farmerki koje sam pre nekog vremena prerasla gej broj za upoznavanje. Naslonio se da mi pomogne, a zatim mi polako otkopčao traperice i skliznuo uski materijal s mog dupeta. Dodirujem se noću. Bio sam tek u Arizoni, jer sam došao sa ranča za stoku u Novom Meksiku koji je propao. Malo se povukao unazad i ponovo gurnuo naprijed.

Njena duga crna kosa upućivala je na indijansko porijeklo, iako je njen ten nagoveštavao suprotno. Ethan je provukao moj mali brežuljak kroz moje natopljene svilene gaćice i počeo se poigravati mojim klitorisom. Probudim se s mislima da me muškarac pojebe u lice, tjerajući njegovu muškost duboko u moje grlo, ne mareći da li mogu da dišem ili da li mi to tjera suze na oči aplikacije za sastanke za ozbiljne izlaske. Polako me je gurnuo nazad na stol i prešao objema rukama niz prednji dio mog tijela i ponovo gore."Ti si tako lijepa."Provukao je obje ruke ispod moje majice bez rukava i polako skliznuo materijal gore i preko moje glave.
On će biti tvoj prvih nekoliko sedmica, dok ti ne budemo mogli vjerovati na konju."Njene oči su mi se smejale. Moja seksualna radoznalost bivala je svakim danom sve gora i nisam znala koliko još mogu podnijeti. Pustila sam da mi glava padne unatrag i njegova su usta došla do mog grla. Lazy J Ranch nije bio najveći u blizini, ali znao sam da je to mjesto za koje tip ne bi imao ništa protiv da radi. Moja mala figura bi potencijalno mogla proći kao seksi u ovome. Kladim se da misliš u sebi, "onda uradi to već! Idi nađi momka i pusti ga da te jebe!"I pretpostavljam da si u pravu, ali kako da skupim hrabrost da zamolim nekog od momaka s kojima sam odrasla da me gledaju kao bilo šta drugo osim dečaka?Ili, još gore od toga, kako mogu tražiti od njih da mi rade sve te prljave stvari?Ne ja. Mogao sam reći da je bio dosta stariji od mene, ali to me nije spriječilo da razmišljam o svim stvarima koje sam želio da Ethan uradi svom tijelu. Pitam se koliko bi drugačije bilo da muškarac mazi nježnu kožu mojih slatkih usana, igrajući se mekim uvojcima koji prekrivaju moju ženstvenost. Lutalica otkako sam izgledala dovoljno star da pređem za osamnaest godina, i kauboj otkako sam se zaljubio u jednostavan život. Vidio sam ga.Želela sam ga.
Oklevao je djelić sekunde, trljajući moje slatke sokove preko glave svog kurca. Ipak sam morao da planiram. Odmah je utihnuo, boreći se da dođe do daha."O, moj Bože.

Gej broj za upoznavanje

TOP