Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

robudila se uspaničena, dahćući dok je sedela uspravno na krevetu na koji je bila postavljena. Ipak, osmijeh joj je obasjao lice i brzo ih je ugasila."Odlično. Felicija se probudila sa zijevanjem i mačjim istezanjem, a sećanja od godinu dana prije preplavila su joj se u osjećaju deja vua. Ironija divovskog psa koji joj trlja uši nije se izgubila na njoj, a koliko god je uživala u tretmanu, to je ozbiljno uticalo na njenu koncentraciju. Sve je izgledalo kao san."bili su zaista loši ljudi.""To je jedan od načina da se to izrazi."U glasu mu je bio i najmanji dodir zabave."Ne brini za njih, oni više nikada neće povrijediti tebe ili bilo koga drugog."Klimnula je, shvaćajući skriveno značenje tih riječi. Povukla se i udaljila od njega, uputivši mu podmukao osmijeh prije nego što se sagnula ispod njegove osovine kako bi se mogla pobrinuti za njegova jaja.
Nastala je panika kada je shvatila šta se dešava. Dovraga, možda bi mogla da ode sa ovog kontinenta i da se vrati kući. Plišane usne povremeno su puštale poljupce na tešku vreću, a misli su joj ubrzo odlutale na sadržaj u njoj. Oraščić je izašao iz njenih usta uz tresak, nakon čega mu je dala poljubac u čvor i posljednje lizanje, dugo i od njegove vreće sve do vrha njegove pečurke glave. Felicia je frknula i krenula za njom, sa osmehom na njenom lepom licu. Gledali su jedno u drugo nekoliko trenutaka;njene oči su bile blistavo ljubičaste, dok su njegove bile upadljivo sive.

Bile su očaravajuće sive, skoro srebrne. Podigao ju je tako da se nakon cijele godine pogledaju u oči, licem u lice. worgen.""Ti si... Prvo ogrtač, zatim jednostavno donje rublje ispod njega dok konačno nije bila gola i izložena. Ovom čovjeku nisu bili strani izgubljeni drugovi.
Pogledala je na drugu stranu kreveta, prisjećajući se čovjeka koji ju je spasio i silom ubio u njeno srce. Felicia je šmrcnula, treptajući odagnavši svoje misli i njegove oči.
Prekrasne i čiste, očarale su je baš kao... Pozovite malo vode, hoćete li?"James se okrenuo i izašao iz sobe.

Bilo je baš onako kako ga je i ostavila, samo bez zgodnog čovjeka sa svojim slatkim zaobljenim ušima.Škripanje lišća ispred kuće navelo ju je da skoči iz kreveta, čula u visokoj pripravnosti. Bio je mokar od vode, ali bez krvi. Uprkos tome, trudila se da udovolji svom ljubavniku koji je postao čovek-vorgen najbolje što je mogao, drkajući ga dugim potezima dok je testirala granice svojih usta koja je najbolja kršćanska stranica za upoznavanje u australiji. Odmah je potražila svoj štapić - umjesto toga našla je čovjeka."Opusti se."Čovjek je bio visok i dobro građen sa kratkom crnom kosom.Činilo se da je vojnik, iako je izgledao raščupano s kratkom bradom."Ko si ti?"Brzo je spustila pogled kako bi se uvjerila da je pristojna prije nego što je ponovo pogledala čovjeka."Ja sam tvoj spasitelj", odgovorio je, glasom poput stene."Ja sam... Nije zapamtila ni ime ovog orka;nikad nije bila dobra sa nevilenjačkim imenima. Light, on je bio cu-- "Moje što?"Trepnula je nekoliko puta, trgnuvši se iz sanjarenja."Horda, oni guraju naprijed.

Osjećala je malo krivice zbog ovoga, ali scena se nastavila. Da li je James to znao ili ne, ona nije imala pojma, ali joj je bilo sve teže da se koncentriše na pušenje.

Koja je najbolja kršćanska stranica za upoznavanje u australiji

TOP