Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

apir koji je prekrivao sto se zgužvao dok je povukao njenu donjicu do samog ruba stola. Tako sam jako napaljena, ne mogu to podnijeti!”Sa Češirskim osmehom, Veronika je gurnula vizit kartu preko stola: „Poslušaj moj savet, draga, i zameni akušera. Dok je zakazivala sastanak sa recepcionerom, Elise je jedva čekala da sazna šta dr Rajs sprema za nju sledeće nedelje.. Odjednom, doktor je uzeo jednu bolnu bradavicu u vlažnu šupljinu njegovih usta i počeo da siše.
Naprskavši miris parfema na svoje grlo, Elise je pokušala da ignoriše puls želje koji je osećala duboko u svojoj utrobi u iščekivanju onoga što bi se moglo dogoditi večeras. Gledajući u tečno glatku površinu ogledala, Elise je primijetila kako joj je crvena kosa sjajna i kako su joj blistale smaragdno zelene oči.

Vitka i još uvijek privlačna, ili se barem tako nadala. Nije me dirao pet mjeseci. Rice je obrisala njenu vaginu u potrazi za ćelijama, uklonila spekulum i ucrtala nekoliko bilješki na svoj grafikon. Molimo vas da zakažete svoj sljedeći termin na odlasku?Bilo mi je zadovoljstvo upoznati vas.”Prsti su drhtali dok je odlazio, Elise se obukla, a njena maca bila je nežna od najgromovitijeg orgazma njenog života.
Mogla je osjetiti odgovarajući mlaz tekućine kako teče iz dubine njene vagine, sve dok joj maca nije pulsirala i boljela od želje. Mrmljajući „Mislim da nam haljina više ne treba.Želim da moj ispit bude što je moguće detaljniji i moram vas sve vidjeti.”Glasno pucnjem u tišini sobe za ispitivanje, dr, Rajs je ispružio metalne uzengije i stavio Elisina stopala u svaku šolju. Doktor Rajs je izvadio spekulum iz fioke, a Elisine oči su se raširile kad je videla njegovu prilično veliku veličinu sajt za upoznavanje nas milionera.
Sa svakim udarcem, kapljice mlijeka su iscurile, ostavljajući mokre tragove preko njenog torza sažetak sebe za sajt za upoznavanje. Hoćeš li, molim te, urinirati u ovu šolju?”Elise je osjetila kako dr Rajs postavlja šolju ispod njene uretre dok je njegov drugi prst u rukavici počeo da pjevuši o njen klitoris.„Slušaj pažljivo, Elise.
Ležanje, sa golim natečenim grudima i maksimalno otvorenim nogama, tako da joj se klitoris otvarao na hladnom vazduhu, izazvala je bol duboko u udubljenjima Eliseine natečene materice. Nakon što je ustima obuhvatio drugu bradavicu, pogledao je u Elisene oči i provukao: „Osjećam se kao da su tvoje grudi u savršenom stanju, Elise.

Sajt za upoznavanje nas milionera

TOP