Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

rošli put tvoja kosa je bila tamno safirno plava."odgovorila je Galeena."Promijenio sam izgled. Kruna je napravljena od zlata sa safirima i rijetkim plavim dijamantima na sebi. Galeena je osjetila kako je njegove usne napuštaju i otvorila je oči. Kraljeva odaja imala je salon prije nego što se otvorila u glavnu spavaću sobu. Veličanstveno, zar ne?""Imam još nekoliko njenih radova, ali ništa tako veliko kao ovaj."dodao je on. Odjednom, bljeskovi munje udaraju dolje dok ratnik i mag nestaju. Nešto se dešavalo.
Dođi."- zapoveda stariji čovek s ljubavlju. Ovo ovdje je Lord Torrence Bronson."uveo Ankor."Čast mi je upoznati vas, gospodine.

Sve misli su je napustile kada su Torrenceova usta poljubila jednu od njenih grudi. Taman kada su večernje zvijezde počele da izlaze, Torrence se uputio u svoje nove odaje sažetak sebe za sajt za upoznavanje. Ubrzo je ušao Ankor u veoma čudnoj odeći. Dok su se približavali mjestu, Torrence je vidio nekoliko ljudi kako ih čeka. Galeena se istakla na svom balkonu gledajući u nebo kada je primijetila promjenu vremena. Pitao se ima li to veze s tim što su na istoj planeti. Vaša odjeća i druge stvari su u ormaru. Ovaj kamen je bio jedan od kamenja koji potiče od Mjesečevog kamena.
Drugi će te oslovljavati tvojim prezimenom tako što ću vas nazvati g. Ankor je sa zabavom posmatrao njegovu reakciju."Oh! Još jedna stvar, trebat će ti ove stvari."rekao je Ankor prije nego što je Torrenceu dao neke dodatne potrepštine."Učit ću te o njima dok smo na Zemlji. Ankor nije gubio vrijeme na početak. Morat ću ih promijeniti, kao i one koje nosiš. Vjetar se pojačao dok je Ankor bacio posljednju čaroliju. Ovaj put je na plaži. Okrenuvši se Torrensu, promijenio je odjeću. Galeena napušta balkon i vraća se u svoj stan. Torrence je u čudu pogledao oko sebe. Njegova prljavo plava kosa bila je posrebrena i njegovana."Vrlo dobro, Geralde.
Govoreći o Ankoru, Torrence se zapitao da li je čovjek budan. Iskočivši iz kreveta, Galeena je otrčala u svoje kupatilo i upalila svetla. Izgledalo je kao da je ovaj put san bio stvarniji. Jedan na vratu, drugi na ključnu kost i jedan na grudima. Očekivali smo vas.
Bio je to miran događaj kao i sve sahrane. Sada, imate li pitanja ili komentara?"upita Ankor."Da, ovo neće biti lako."komentirao je Torrence. Potreba za Galeenom bila je velika, ali Torrence je ostao strpljiv.
Dok je skupljao svoje stvari, pogledao je ispred sebe i ugledao vilu."Da, već sam obavijestio osoblje da stižemo."objasnio je Ankor. Krevet je bio sa baldahinom sa crnim i tamnoplavim presvlakama. Gerald i ostali članovi osoblja su se naklonili prije odlaska. Galeena je stenjala od zadovoljstva dok je malo pomerala vrat kako bi mu omogućila veći pristup."Ti si najzanosnija žena koju sam ikada sreo."Torrence je šapnuo duž njezine kože. Torrence se osjećao malo potresen kada su on i Ankor stigli na Zemlju. Morao bi sada.

Sažetak sebe za sajt za upoznavanje

TOP