Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

oja porodica je skandalizirana, misle da rastem."Poljubio sam je nježno, a ona me ne tako nježno. Oboje smo pobedili."Nikada ne bih vjerovala da sam sposobna da se tako ponašam", rekla je Helen."Pogotovo sa momkom.

Do sada bi trebali biti OK."Helen mi je dala upute za mjesto za koje nikad nisam čuo u dijelu grada u kojem nikada nisam bio. Volim te Helen. Skoro mi je srušila naočare kada je skliznula, ali ih je uhvatila u ruci.

To je isplatilo još dva puta te noći jer je manja plavuša sjedila u mojim rukama još dvije pjesme dok je crvenokosa ostala na mojim ramenima. Slušaj, Inga je upravo izašla iz tuša i stoji gola preda mnom.
Stavila mi je ruke i ruke zajedno kao remen, navela me da se sagnem naprijed, a zatim sjela između njih. Viša plavuša je prišla do mene i dala mi lijep meki poljubac, a zatim privukla drugu plavušu k sebi i dala joj dubok poljubac dok je mazila svoje dupe. Pretpostavljam da ćeš biti s nama u kupovini sutra i u klubu sutra uveče. Tražila je moj kurac i dala mu test avokada. Bilo je puno poljubaca prije nego što je moj kurac skliznuo u njenu macu i puno poljubaca nakon što je bio čvrsto ugrađen u nju izlaziti sa nekim u tvojoj crkvi. Dobio sam "da, tačno" pogled od njih kada je bend započeo svoj drugi broj. Odmah nakon što sam se iselila iz njegovog stana odveo je mamu u Playa Del Carmen na nedelju dana.

Mislio sam da je to vjerovatno najzabavnije pranje zuba ikoga. Okupljanje na koncertu Bio sam na rok koncertu u petak uveče u House of Blues i kao i obično, vrlo brzo je bila velika gužva. Kada trebaš da se pojaviš sljedeće?""Vrlo je dobro znati. Moj je bio još bolji.

Ne, svidjelo mi se. Nežno sam joj poljubio usne i rekao "Laku noć."Prošaputala je "noć" i zaspala za nekoliko sekundi. Poglavlje 17. Glupo sam se složio i samo to trpio dok mi je četkala vrh usta, moj jezik, zube i obrve.
Nasmiješila se i nježno me poljubila, a zatim nastavila sa svojim dugim, polaganim jebanjem. Veliki hamburger bi nam trebao pomoći da preživimo večeras.

Ja sam ta koja zavodi . Viša plavuša stavila mi je ruku oko struka i ljuljala se sa mnom kroz obje pjesme. Firma u kojoj sam radio me je smjestila ovdje kada sam poslat da riješim probleme nekoliko klijenata sa našim mašinama. Ona je vrtjela svojim jezikom u mojim ustima, tako da sam ja vrtio svoj u njenim. Stavila je ruke oko mog vrata i omotala noge oko mene tačno kao što smo uradili noć ranije osim mog kura u njenom dijelu za mačku. Odjednom je crvenokosa pokušavala da se popne uz moje tijelo kao da sam drvo.

Uspio sam to učiniti par njih, ali problemi sa mašinama su bili širom tržišta i moja firma je propala. Nekako sam uživao teologija tijela i upoznavanje. Crvenokosa me je ponovo poljubila, blagi slatki poljubac tog puta. Hvala.""Sada bi bio pravi trenutak da me puno ljubiš."„Zadovoljstvo mi je“, rekao sam i počeo da je mnogo ljubim. Dvije visoke plavokose djevojke ubrzo su doteturale prema nama iza crvenokose.
Prije tebe moje vrhunske sperme su dolazile iz Janininih usta i kuraca mog očuha.""Da, ali on tada nije bio moj očuh.

Izlaziti sa nekim u tvojoj crkvi

TOP