Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

boje su znali da se svaki bori sa njenim željama.
Susan je morala izgovoriti te riječi... Tada je gospođa Stanton znala da će Suzan početi da prihvata svoju seksualnost. Gospođa Stanton je bila partner u prestižnoj advokatskoj kancelariji i morala je da završi neke pravne dokumente pre ponedeljka ujutro. Ovo je bila još jedna igra koju su igrali međusobno.

Držanje na samoj ivici oslobađanja uvijek je pojačavalo njenu želju da seksualno udovolji svojoj ljubavnici, ali to nije bio obim njenog pokoravanja. Morala je da se osjeća u potpunosti u vlasništvu svoje ljubavnice. Preklinjem vas da me ne tjerate da čekam toliko dugo" vrisnula je Susan... Susan je mogla osjetiti vlagu svoje gospodarice na usnama dok je nježno ljubila svoju ljubavnicu počevši od klitorisa i nježno ljubeći niz donje usne."To je moja dobra djevojka," uzviknula je gospođa Stanton kada je konačno osjetila Suzanine vruće usne pritisnute uz njen mokri seks. Nije bilo ničeg ličnijeg od prepuštanja vlastitog seksualnog zadovoljstva drugome. Susan je odbila da se prepusti svom zadovoljstvu zbog zadovoljstva svoje ljubavnice zabavljanje dok je HIV pozitivan.
Bila je previše uzbuđena da se pomakne, a kamoli da progovori. Bilo je još teže biti privedena tako blizu, a zatim uskraćena za orgazam. Ne smijem dirati svoju macu ili orgazam bez njenog izričitog dopuštenja"... Uvijek je ostajala do kasno kako bi se uvjerila da više ništa ne može učiniti.
Bila je to igra koju su oboje igrali jedno s drugim. Prsten je učvrstio vlasništvo gospođe Stanton nad Susan...nešto što je uzbudilo obje žene na način koji nijedna nije mogla u potpunosti objasniti. Bila je previše rezervisana da u potpunosti prihvati svoju seksualnost. Gospođa Stanton je držala Susan na samoj ivici njenog oslobađanja, uvijek joj dajući izbor da ugodi svojoj gospodarici ili da dobije dozvolu za orgazam bez kazne ili ukora. Ni pod kojim okolnostima Susan nije smela da doživi orgazam.

Zabavljanje dok je HIV pozitivan

TOP