Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

sjećam da postaješ sve čvršći dok izvlačiš kurac uz čujni udar.
Spuštaš mi zapešće dok se tvoj jezik vrti oko mojih, tvoja ruka se kreće ka mojoj bradavici, kotrljajući tvrdi pupoljak među prstima dok drugi drži moju nogu na mjestu. Tvoja usta se pomiču ka mom vratu, nježno grizu tvojim zubima i stavljaju meke poljupce tamo. Protrljaš kurac kroz pantalone, govoreći mi "Ti si moj, radiću s tobom šta hoću, a ti mi ne možeš pobjeći."Tvoje riječi šalju trnce kroz moju mačku;čini me vlažnijim kad shvatim da je istina što kažeš dok testiram svoje veze. Ti pokupiš torbu i mi sjedimo dati definiciju apsolutnog datiranja. Skliznuvši iz potpetica, stojim pred tobom sa podvezicama i crijevom puštajući ruke da lutaju mojim tijelom. Mogu namirisati svoj seks na tebi;okusi sebe dok me ljubiš. Osećam kako mi počinje u stomaku, talasi se šire dok ne dođu do moje mace.
Uzimam te u usta, vrteći jezikom oko glave web stranice za upoznavanje u Aberdeenshireu. Tvoji kukovi su se povukli, pomičući tvoj kurac u i iz mojih usta. Moje noge se obavijaju oko tvog struka dok ti stavljaš ruke uz moje strane, a jedna ruka se pruža unatrag kako bi mi pogladila klitoris dok se tvoji bokovi zabijaju. Obje ruke obujmite moje grudi, a zatim otpustite kvačicu koja otkriva moje svijetloružičaste bradavice. Tvoji kukovi su se povukli naprijed, zakopavajući tvoj kurac do balčaka u meni. Nežno te ljubim u čelo, a ti mi odvežeš ruke.
Odigrao sam to hiljadu puta u svojoj glavi. Znaš da je to istina jer vidim zadovoljan izraz na tvom licu. Moje tijelo se napinje dok moja pička hvata tvoj kurac, muzeći ga, dok postaješ neverovatno tvrd. Osećam kako mi glava klizi i izlazi iz mojih usta, svaki put kada mi se jezik savija oko nje, pomerajući se sa jedne na drugu stranu. Povlačiš se i ponovo zabijaš, meljuši moj klitoris bazom svog kura. Tvoje ruke prolaze kroz moju kosu dok mi povlačiš glavu unazad, naginjući se da staviš svoje usne na moje. Ležeći na stomaku jezikom dodiruješ usne moje mace.

Polako, uzimaš prst i trčiš po dužini mog proreza, lupkajući mi klitorisom. Opkoljavaš me, dok ti se kurac teško ljulja između tvojih nogu.

Dati definiciju apsolutnog datiranja

TOP