Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
K

ada budem spreman, ti konačno uradi više od osmeha. Puniš mi usta svojom vrelom kremastom spermom. Spljoštim svoj jezik, ližem dužinu tvog kuraca i usisavam ga u i iz svojih vrućih usta.Čvršće zavijam usne, jače sišući tvoji kukovi u skladu sa mojim ritmom. Druga ruka se igra sa mojim bradavicama. Nismo progovorili ni riječ, riječi nisu bile potrebne. Dogovorili smo se da ćeš se vratiti za dva sata. Radiš cijeli kurac u i iz mojih usta. Moje tijelo popušta tvojim zahtjevima.

Moje ruke idu u tvoje dupe. Moje tijelo se oslanja na tvoje. Prelazim prstima po glavi tvog kuraca. Lupajući tvoj veliki kurac, ispuštajući posljednje kapi svoje tekućine u mene. Okrenem te i operem ti kurac, a onda te gurnem uza zid.
Moje tijelo odgovara na tvoje, trljajući te. Tvoje usne idu na ljubljenje, sisanje i lizanje po mom vratu. Moje usne se okreću oko sebe, naginjem se nad tvoj Harley, široko raširenih nogu.

Dosegnuvši do uha, tijelo mi se umiri, osjetim iznenadnu navalu sokova mačkice kako teče iz mene najbolje aplikacije za upoznavanje. Onda stavi glavu tvog kurca nazad u moje dupe. Izlazim iz kupatila, a ti sediš na krevetu sa osmehom od uha do uha.

Uzimam sapun od tebe, sad je moj red. Izvlačeći i hvatajući nešto iz bicikla, trljate mineralnim uljem preko svog kura. Kažeš mi da želiš da svršimo zajedno. Vodiš me pokazujući mi okolo, pokazujući mi stvari koje nikada ne bih vidio da se nismo sreli. Moje tijelo se ukoči, tvoj penis zaroni duboko u moje grlo lexington kentucky dating. Jedna tvoja ruka se igra sa mojom sisom, a druga se igra sa mojim klitorisom. Mogu te okusiti na svom jeziku. Posegnuo sam za sapunom, ali ga nije bilo. Zvuk galebova se čuje u daljini iznad okeana. Zatim ga gurnuo duboko u mene.
Jedva sam čekala da budemo jedno drugom u zagrljaju. Zakoračio sam u vrelu vodu koja je isparila, puštajući da mi teče niz leđa.
Počinjem sisati sve jače i brže. Ljubim se niz tvoje tijelo.

Kada se naši pogledi sretnu, srce mi preskoči, da ne spominjem sva ostala osjećanja koja se dešavaju u mom tijelu. Moje noge su blago raširene kako biste imali veći pristup. S vremena na vrijeme pustio bih svoje ruke da lutaju po tvom tijelu.

Najbolje aplikacije za upoznavanje

TOP