Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
T

ako da je možda zabavno, ali ja to ne znam.

Koliko si težak?" „Sto dvadeset sedam funti." rekla je Mej stranica za upoznavanje norwich. Zatim je ispružila ruku kao da se dogovara kenijski spojiti aplikacije.

Prešla je prstom po vanjskoj strani njegovih farmerki, prateći liniju njegovog kurca iza trapera, osjećajući kako se nadima i ukrućuje."Kurac dragog Luke", rekla je, "da li bi ti smetalo da mi učiniš malu uslugu? Moja prijateljica nikad prije nije srela kurac i mislila sam da bi možda htjela da te upozna. Čime se baviš u slobodno vreme? Imaš li dečka? Devojku? Mačku? Psa?"„Džun je na trenutak pomislila, brza paljba njenih neurona malo je otupila alkoholom i kukuruznim sirupom. Polako je spustila bokserice, puštajući da se pokaže pažljivo podšišana slamnasta kosa, a zatim i debeli korijen. Stavila je ruku na obje strane njegovih bokserica, a zatim podigla pogled na Džun. Trenutna prisebnost otjerala je duhove cabernea od četiri dolara."Tvoj kurac.

Ili ubacite 'ha' kada je trenutak to zahtijevao. Poslije posla.""Da ponesem još nešto osim svoje bilježnice?"Noć je trajala još oko sat vremena prije nego što su obojica pozvali ubere.

Stranica za upoznavanje norwich

TOP