Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
v

ršim.

Devaki je nevoljko uklonila svoja usta oko njegovog kurca i rekla "Venkat... Devaki je stenjala dok je klizio duboko u njenu pičku i njegova jaja su dodirivala meku kožu njene zadnjice. Venkat joj je držao glavu u ruci i gledao je kako joj lice pokazuje zadovoljstvo koje je dobila od sisanja njegovog kura. Njegovo se cijelo tijelo pogurnulo naprijed i Devaki osjeti kako mu vrh penisa udari o njen grlić materice. Pošto redovno proveravamo Kumarovu spermu, niko neće posumnjati u ništa." Venkat je bila zapanjena njenim inovativnim razmišljanjem. Venkat je počeo da traži njene bradavice sa ustima zatvorenih očiju, kao beba. cummmmm!!!"viknuo je.

Milujući njene pernate grudi, rekao joj je glasom punim emocija: "Izgleda da si mislila na sve. Sada je uzela njegov organ u usta i polako počela felaciju. Venkat je zgnječio Devaki na grudi i nežno je poljubio. U lijevoj šaci držala je podnožje njegovog penisa i počela s ljubavlju da ga ljubi poljupcem. Devaki je osjetila kako se u njoj razvija vrhunac. ooohhhh.!", dok su njeni bokovi ponovo nehotice počeli snažno da se guraju o njega. Vrištala je od radosti i ispunjenja. Venkat je podigao Devakija s poda i držeći njegove snažne ruke ispod njenog dupeta doveo je njeno lice u nivo sa njegovim i nastavio fiksirati usne.
dan nakon menstruacije i Devaki je obavijestila Venkat da će doći u Malinu kuću nakon što Mala ode na posao. Stenjala je dok joj je lizao vrelu picu. Kumar je uspio pronaći vremena i otišli su na dugi izlet daleko od Coimbatorea. I ja sam davno volio brata ili sestru za Malu i nažalost Kalyani je imala neke komplikacije i nije mogla zatrudnjeti. Kao što je to uradila jednom ranije, Devaki je navlažila prste sokom od pičke i počela da mu prvo ubacuje mali prst u anus.

Venkat je bio veoma zaintrigiran. "Kad nisam dugo s tobom, oduvijek sam sanjao da me ovako lizes.....ooooo.....toliko me zgariš sa tvoja usta, Venkate.....poljubi mi pičku...liži mi pičku....mmmmmm, curi me sok, poljubi meee," Devaki je zastenjala dok je Venkat razdvojila usne svoje pičke i gurnula jezik u nabore Venkat je osjećao kako natečene i vlažne usne njene pičke pritišću svoja usta dok mu je Devaki gurao svoju pičku na lice. Sa svojom lijevom rukom držeći njegovu lijevu zadnjicu, Devaki je sada desnom rukom počela da miluje njegovo napuklo dupe. Zatim je s ljubavlju poljubila njegov natečeni kurac dok je on nabijao svoje dupe kako bi gurnuo svoj penis dublje u njena gladna usta."Ohhhhhh! Mmmmmmm!"zastenjao je dok su joj topla usta obavijala i sisala njegov kurac Expat dating eindhoven. Usporedila mu je udarac za udarcem. Devaki mu je zaigrano stavio lisice i rekao mu "Bebe nemaju tako velike kite na kojima se suši sperma".

Poljubio ju je vrlo nježno i počeo nježno lizati njene bradavice. Venkat ju je natjerao da legne na krevet i popeo se na nju i ubacio svoj dugi uspravan kurac u njenu mačku koja je curila.

Bilo je glatko obrijano.

Expat dating eindhoven

TOP