Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
M

ala nije mogla vjerovati šta vidi. Sa 34 godine i majka dvoje djece, imala je odlično tijelo. Bio je veoma zabrinut za svoje tijelo i imao je običaj da osigura pravovremene manikir, pedikir, njegu lica itd.

Kao da je slika neizbrisivo utisnuta u njen mozak ostavljajući za sobom ožiljno tkivo koje nikada neće zacijeliti. Iako Mala nije smetala oralni seks, ali joj se uvijek nije sviđao način na koji je Kapil natjerao svoj kurac niz njezino grlo. Povukavši Kusuma u naručje, Mohit je trljao svoju muškost o njene prepone dok ju je dugo i duboko ljubio.

Nije mogla vjerovati svojim očima dok se otekla od iznenađenja. Zatim, dok je polako uvlačila i izvlačila prst iz svoje pičke koja je curila, začula je vani kako trubi truba automobila. Stajali su tamo i ljubeći se nekoliko trenutaka, njihovi jezici opako istražuju nečija usta dok na kraju nisu morali da udahnu vazduh."Vau", dahtala je Kusum, osjećajući kako joj se bradavice stvrdnu od očekivanja, "i mene činiš vrućim.""Dobro, idemo", puhnuo je Mohit, uhvatio je za ruku i grubo je odvukao u njihovu spavaću sobu."Kako se osjećam", upitao ju je Mohit, brzo spuštajući šorts kako bi otkrio svoju muškost. Ručali su i lijeno sjedili u dnevnom hodniku ćaskajući i gledajući TV. Mohit i Kusum su na trenutak prestali da se zadirkuju i gledali su je kako ustaje. Mala je bila ponosna na tijelo i koliko je dobro očuvano. Bože, da li je poludela?Nikada ni u najluđoj mašti nije mislila o Mohitu kao o bilo čemu drugom osim o mužu svoje najbolje prijateljice.

Ignorirali su je dok su zaigrano birali i bockali jedno drugo."Mala, možeš ići spavati ako želiš" rekao je Kusum pokazujući prema sobi za goste... Gledajući dole u njenu macu, Mohit je ugledao meke, uvojke kose koje su joj prekrivale macu. Bože, poludjela je od stida i strahopoštovanja, dok je u isto vrijeme bila opako uzbuđena onim što je gledala. Mohit nije znao šta da uradi ili kaže dok je zurio u Malu koja je ležala na krevetu ispred njega. Nije se mogla suzdržati da prstima ne dodirne svoj zapaljeni klitoris. Sramno svjesna svojih osjećaja, nije mogla zaustaviti svoju ruku dok se spuštala do njene goruće ženstvenosti. Ti si veliki. U stvari, neke su dame uvijek upoređivale Mohita sa svojim muževima i osjetile koliko je Kusum srećna. Mala je uvijek bila sretna zbog Kusuma.
Nazvala je Kusuma i obavijestila o problemu. Mala je prišla i pozdravili su je Kusum i Mohit. Zaustavivši svoje povlačenje, Mala je zurila dole u njihov opsceni spoj. Kusum je trebala da se vrati kod svog rođaka i da ostane tu noć jer je sledeći dan bila nedelja."Da, sada kada si se nasitio", nadula se, "spreman si da me se riješiš."rekla je Kusum sa lukavim osmehom na licu."O Bože, šta je sa Malom", iznenada je rekla Kusum shvativši da je ona tu u gostinskoj sobi."Pretpostavljam da možda čvrsto spava i ne treba da je uznemiravamo besplatna muslimanska stranica za upoznavanje Kanada. Osjećao je kako se uzbuđuje gledajući Malin korak prema njenoj sobi. Kako su mogli biti tako drski da to urade, a da ne zaključaju vrata znajući da je ona u kući?Iako se osećala previše zaprepašćenom da bi reagovala onim što je videla, nije mogla da odvoji pogled od Mohitovog penisa koji je upadao i izlazio iz Kusumove uske, mokre pičke. Zatim mu se učinilo da je čuo nešto kako udara o zid napolju u paru u hodniku uz vrlo slab zvuk ženskih gležnjača."Vau, to........." Kusum je počeo samo da ga je Mohit ušutkao."Šhhhhhhhhh", ušutkao ju je, pažljivo slušajući, pitajući se da li je to bila Mala. Jedini zvuk bilo je tiho zveckanje njenih gležnjača. Kapil je imao lošu naviku žvakanja duvana, ali nikada nije prao usta prije seksa i uvijek je nasilno nabijao usne na Maline što joj se nikako nije sviđalo. Mala je bila prekrasna žena i nosila je raskošno tijelo. Po dolasku na vrh Mala je malo zastala.Čula je čudne zvukove koji su dolazili iznutra.

S druge strane, Mohit i Kusum su bili izvrstan primjer jednog za drugog para koji ima odličan brak. Mohit je imao dugačak i debeo kurac i Kusum je uvijek bio ponosan na to, ali nekako se činilo da je tome pridodan još jedan centimetar."Oh, Bože," Kusum je pocrvenio, ispruživši ruku i uhvativši se za svoju pulsirajuću muškost, "kako to da si tako velik?""Činiš me velikim", nacerio se sedeći pored nje. Nikada nije vidjela čovjeka obješenog tako monstruozno.

Besplatna muslimanska stranica za upoznavanje Kanada

TOP