Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

akon što su potrošili 500.000 dolara i godinu dana studija, Amerikanci su zaključili da je glava veća kako bi muškarcu pružili više zadovoljstva tokom seksa."Nekoliko kauboja je klimnulo u znak slaganja, a Buck se ubacio: "Ne kažete?""Ali Francuzi se nisu složili sa ovim zaključkom i napravili su svoju studiju, potrošivši skoro milion dolara i 2 godine. Sve to vježbanje ostavilo joj je dobro zategnuto tijelo, prekrasno preplanulo i građeno za seks. Kauboji su razgovarali o 'Petak Rodeu' planiranom za naredni dan. Amy je voljela prirodu. Počeo sam da se ljubim uz njen stomak, ali Amy me uhvatila za glavu obema rukama i naterala mi lice da se vrati među svoje noge."Završi ono što si započeo", naredila je."Pobjedniku ide plijen; a ja želim svoj plijen, SADA!"Sa obnovljenim intenzitetom, nastavio sam da je jedem napolju.

Vene su napukle, a kurac mu je pulsirao od iščekivanja. Oh, i bila je znatno iznad prosjeka u odjelu izgleda.Život je bio prokleto dobar.

Da je Trip prestao biti kauboj, mogao bi biti vrlo bogat čovjek u porno industriji. Poslednjim trzajem eksplodirao sam po njenom licu, sisama i pocepanom malom stomaku. Želim te pojebati jakooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kao" naredbu."Iskoristi svoju drugu ruku da se igraš sa svojim jajima", naredila je."Pogladi svoj kurac brže."Nastavio sam da tučem svoje meso dok je Amy masirala sise i uvijala bradavice."Želim da se zabijem u tvoju vruću kutiju."„Da, dušo, pričaj prljavo i nastavi da maziš taj prelepi kurac“, insistirala je."Stani iznad mene i daj mi veličanstven pogled na tvoj napaljeni štap."Opasao sam njeno ležeće telo i nastavio da vučem svoju vreću i dižem svoj alat.„Volim te gledati kako dižeš svoj zgodni kurac“, šapnula je Amy.Želio sam je jako poševiti, ali ako nastavim sa ovim nastranim razgovorom, još nekoliko udaraca i preći ću."Ejmi, bližim se tački bez povratka."Ne obazirući se na moje preklinjanje, nastavila je da me zadirkuje: "Zamislite moje zidove mačkice omotane oko tvog kurca dok tvoja ruka mazi gore-dolje po tvojoj pulsirajućoj osovini. Učini me svojom kučkom u vrućini."Polako, Trip se oslanjao svojom težinom na zadatak.
Nekoliko porodica iz Teksasa dolazi prekosutra."Pokušao sam dati Baku napojnicu, ali on je odmahnuo glavom, "Ne, partneru, drži svoj novac u džepu. Trip je posegnuo oko njenog malog tijela i silovito joj zavrnuo bradavice."Jebote, znaš kako da pritisneš sva prava dugmad", zastenjala je."Jebi me jače sa tim tvojim velikim debelim kurcem. Bilo mi je drago što će Amy imati čime da je zaokupi.
To je bilo to. Kad ona obuče svoj bikini od sitnih žica i krenemo na plažu, momci sline nad njenim potpuno američkim izgledom. Eksplodiraj duboko u moju pizdu, ispunjavajući me tvojim ljubavnim sjemenom.""O dušo, ta prljava priča me izluđuje", odgovorio je Trip. pobjednik ima svoj izbor."Nije mi bilo potrebno dalje pojašnjenje kultura spajanja u barseloni.
Nisam ljubomorni tip, osim toga planirao sam ujutro otpratiti Tripa, kuhara na ranču, na mušičarsku ekskurziju. Amy je oduvijek željela posjetiti ranč koji radi pa smo našli mjesto u Kolorado Rocky Mountains koje nudi "pravo kaubojsko" iskustvo.

Pomazi mi ga i reci mi koliko me želiš."Kao i uvijek, Ejmi me je držala u transu. Cijelu noć smo pili pivo i razmjenjivali priče. Shelly je grozničavo dodirivala klitoris, posegnuvši natrag između nogu da zgrabi Tripova jaja i povuče ga dalje u svoju rupu."Nemoj stati dok ne budeš duboko zakopan", zastenjala je. Mislim, nisam htjela... Brzim pokretom je ugurala svoj prst podmazan duboko u moje dupe. Armstrong, dobro rečeno. Shelly je bila mala plavuša velikih sisa sa savršenom guzom. Led je službeno probijen i Amy je sada jedan od momaka.
Amy je bila uzbuđena što će doći, a Buck joj je čak obećao da će joj dozvoliti da 'razbije bronco'. Shellyne su bradavice bile tvrde kao kamen, kombinacija hladnog kamena po kojem je bila raspršena i bijesnog luckanja koje je primala.

U žurbi da pobijedim povlačenje iz vlastitog privatnog peep showa, nisam uspjela obaviti čak ni osnovnu masturbatornu higijenu. Dok se Trip nije mogao čuti, Shelly je podigla pogled između mojih nogu, zureći me pravo u oči: "Izgleda da ste uživali u našoj maloj emisiji, gospodine Armstrong."Znalački stisnuvši moje međunožje, ispružila je jezik i počela da liže spermu sa mojih mokraćki.„Šteta što je mnogo tvog ukusnog tereta otišlo uzalud“, zadirkivala je."Ali uživao sam da me gledaju.""Žao mi je Shelly", promucala sam."Bila je to nesreća...

Dugačka skoro 11 inča, glava je bila ljubičasta i natečena, kruna na nevjerovatnoj osovini. Po prvi put je dotakla moj kurac dok je s ljubavlju nagovarala posljednjih nekoliko kapi spužva iz mog člana koji je omekšao. Skočio sam iz kreveta, uzbuđen što ću se spustiti do rijeke u prvi jutarnji svijet."Gdje ćeš, Steve?"pospano je upitala Amy."Ideš na pecanje dušo", odgovorio sam, "ugodan dan na rodeu."„Nadala sam se da ću započeti dan doručkom koji je uključivao tvoju veliku masnu kobasicu“, zijevala je dok je cijedila moj kurac kroz moje pecanje."Izvini dušo," odgovorio sam dok je pijetao nastavio da kukuriče, "ali jutros moj penis neće doodle doodle."Poljubio sam je u čelo i prije nego što sam krenuo kroz vrata, izvukao sam njen omiljeni dildo iz prtljaga i bacio ga u krevet, "Ovaj kurac će morati da crta jutros."Pecanje je bilo fantastično. Koristeći obje ruke, strastveno je radila njegov penis, povremeno izvlačeći njegov alat iz usta i podmazujući njegovu blistavu dršku."Jebi se dušo, ti stvarno znaš kako da ukrotiš moj tubestek," zastenjao je Trip."U redu, ali neka bude brzo. U roku od nekoliko dana i po cijeni manjoj od 50 dolara, zaključili su da velika glava na muškarčevom penisu treba spriječiti da mu ruka odleti i ne udari ga u čelo."Zavladala je tišina nad kaubojima dok su obrađivali rezultate ove posljednje studije je online upoznavanje na roblox sigurnom.
Planine su zvale jednostrukim putem da istraže.

Kultura spajanja u barseloni

TOP