Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

atim je polako povukla, čisteći jezikom dok je išla, konačno liznuvši vrh mog kura, a zatim i usne. Nekako je izgledalo kao da smo godinama zajedno, osjećao sam se tako prirodno povezan i svjestan nje. Stajao sam u svojim plavim svilenim boksericama, izgubljen u njenom pokazivanju seksualnosti. Kada sam se konačno probio na oko deset stopa od nje, počeo sam da plešem gotovo upola sa ostalima tamo i stalno je šuljam pogledima.Činilo se da nije bila ni sa kim posebno, a bila je prekrasna. Njen svilenkasto bijeli gornji dio pokazivao je nježna gola ramena i puno njenog glatkog stomaka, sa savršenim pupak koji je prekrivao senzualne obline dolje u njenu nisku suknju i blago ispod. Osjećao sam veliku odgovornost da budem senzualan kao što je ona bila, da ne žurim, već da uživam je online upoznavanje na roblox sigurnom. Opet je vodila. Sišao sam na plesni podij, koji je gotovo vibrirao od udaranja muzike, i probijao se kroz plesačice koje su se okretale prema njoj.
Oči su mi plesale preko njenih savršenih preplanulih leđa, a zatim se zaustavile na njenim nježnim prstima dok je otkopčavala grudnjak iza sebe i klizila naramenicama niz ramena. Ruke su joj nježno klizile uz moja leđa da me povuku do svojih mekih usana.
Nastupio je kratak trenutak neugodne tišine prije nego što joj se lice ponovo ozarilo i rekla je sa smiješkom: "Tvoje ili moje?"Siguran sam da sam dahnuo. Pažnju mi ​​je privukla moja dugmad na njene prste dok je lagano raširila noge i počela lagano trljati macu kroz tange. Srećom, nije me vidjela kako zurim u nju. Vlažno je poljubila vrh mog kuraca, ali se onda povukla i počela malo brže milovati, "Sada?"Ispružila je svoj jezik, širok i ravan, i povukla ga uz donju stranu moje sada bolne osovine. Obgrlio sam je rukama, jednom rukom na njenom golom ramenu, a drugom, naelektrisano, na glatku golu kožu njenog donjeg dela leđa, i počeo da plešem. Bio sam otprilike jedina osoba na podu koju muzika nije dirnula. Dok sam se vozio na kratko do svog stana, nije bilo razgovora niti se činilo da za njim nema potrebe. SMACK!Malo tvrđe, tek toliko da napravi šmek i malo mreška kroz njene meke, okrugle obraze.. Nosila je malo ili nimalo šminke i imala je divne, tamne oči koje su zamišljeno gledale u mene. kako si me izabrao u klubu da uđem tako divno agresivno? Kako si mogao da se osjećaš bezbedno da izabereš potpunog stranca da uradiš ovo? Sviđa mi se, ali kako?"Na trenutak je bila zamišljena, gledajući dolje u pod, a ja sam počeo da se pitam jesam li upropastio raspoloženje i svoje šanse. Usne su nam se nježno, a potom agresivnije spojile, i ubrzo smo se slatko borili jezicima. njeno nježno orijentalno lice. Uzela me za ruku i izvela iz kluba. Bila je sićušna, ne više od 5'4", iako je bila podignuta visokim štiklama zbog kojih se lijepo izvijala dok se kretala. Noge su mi skoro izdale, uhvatio sam je za glavu i ponovo zavapio dok je ona gutala, a njeno grlo je vruće stiskalo glavu mog kurca. Nesuvislo sam zagunđao, a zvijezde su mi zaigrale pred očima.
Dok je njena topla koža pritiskala moje noge i centar, ponovo sam bio zapanjen koliko se osećala neverovatno glatko, čak ni traga kose ili mrlje na njenom telu. Pjesma je prešla u spori broj, a kako su se ljudi na plesnom podiju spojili u parove, odjednom sam se osjetio upadljivim bez partnera.

Iako sam se na trenutak zabrinuo da će joj volan neprijatno pritisnuti u leđa, ona je odgovorila duboko uzdahnuvši i gurnuvši svoj slatki jezik ispod mojih usana i preko mojih zuba. Naslonila sam se unazad, ne verujući šta se dešavadok me je zagrlila i nježno se okrznula o mene."Bok!"rekla je, podižući pogled sa širokim osmehom, "Stvarno si sladak!"Zatim je položila obraz na moja grudi i počela se lagano kretati u skladu s muzikom.

Povukla se tek toliko da udahne kroz nos, i čekala s mojim kitom u vrelim ustima dok mi puls nije prestao, nježno prateći svoje tople prste gore-dolje po mojoj guzici i okolo po guzi, i uvijek tako lagano milujući moju vratilo svojim jezikom. Nježno je stisnula moj kurac kroz tanku svilu, milujući ga gore-dolje.

Je online upoznavanje na roblox sigurnom

TOP