Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
D

a je iko pokušao razgovarati sa Wynonnom na taj način, Waverly bi zaključio da bi im slomila vilicu, čak i da su imali seks u to vrijeme, ali Nicole Haught se potpuno izvukla. Wynonna je bila ozloglašena komitafobična, i kad god je pokušala to je završilo katastrofom, ali možda bi ovaj put moglo biti drugačije.

Barem je neko dobio nešto, pomisli Waverly gunđajući, nakratko požalivši zbog svoje odluke da još jednom raskine sa Champom. Iako je bilo lako zamisliti da je oboje. U početku je Waverly proklela svoju sestru zbog toga, jer je bila tako bliska, ali nije mogla samo da svrši u isto vrijeme kada i njena sestra. Besno se dodirivala dok ju je prelepa i seksi policajka Nicole Haught jebala u zadnjicu. Poenta je bila da je trebalo da bude slomljena srca i iscrpljena, i jeste, ali više nije bila umorna. Mislim da bi to bilo tako vruće. Ne, ostala je, a najgore je bilo to što je zapravo ponovo počela da se dodiruje, pa čak i stala na vrhove prstiju kako bi bolje videla. Možeš li mi lijepo pojebati dupe?""Bože Earp, ti si nezasitan."Nicole se nasmijala."Mislio sam da ti se to sviđa kod mene."- istakla je Wynonna."Da, ali..." Nicole je oklevajući uvjerila, prije nego što je gurnula, "Jesi li sigurna? Jer ovo bi bila tri jebena Wynonna.

Treba mi sada. Tri! Ne znam za tebe, ali to je rekord za mene.""Da, i ja, ali prvi je bio prije nekoliko sati, i to na brzinu, tako da će biti više kao dva i po."Wynonna se svađala dating fails gif. Verovatno je uništila pantalone da bi to uradila, a bilo je i neprijatno da gurne suvi prst u njena zadnja vrata, ali se potpuno isplatilo za dodatak njenim fantazijama. Dovraga, Nicole je vjerovatno razgovarala sa Waverlyjem samo zato što se nadala kontaktu s drugom sestrom Earp. Toliko da jednostavno nije mogla sebi pomoći da zavuče ruku u šorts i ispod gaćica kako bi protrljala svoju potrebitu macu, za koju se nije mogla sjetiti da je ikada bila ovako mokra.

Ili je barem i ona htjela. Već neko vrijeme Waverly joj je pritiskao jednu ruku na usta kako bi šutjela, ali nedugo nakon što je Wynonna počela stenjati jer je sjebala guzu, uzela je tu ruku i gurnula je niz pantalone, ali umjesto da spoji drugu, ona je pala dolje. Waverly je imala svoj odgovor, znala je tačno šta se dešava, detaljnije nego što bi mogla da poželi, i trebalo bi pažljivo da se ušunja u svoju spavaću sobu, stavi štitnike za uši i pokuša da zaspi. Nije ni znala da su jedva počeli. Ali nije zamišljala da to dopusti ženi. Ili možda lupiti po vratima i reći im da šute, nadajući se da će izaći i ispričati joj se za izdaju gru dating profil. Disclaimer: Ja ne posjedujem Wynonna Earp. Pa, to i naravno Wynonna je gola leđa, i njena duga raspuštena kosa dok je zabacila glavu i zavapila."Svršiću! Svršiću! Ja ću..." skandirala je Wynonna iznova i iznova."DA! O, Bože, da, oh, molim vas, policajče Haught, molim vas, mogu li da svršim! Moram da svršim."Wynonna je cvilila: "Molim vas, dozvolite mi da pokrijem vaš kurac svojom spermom! Ozbiljna sam, treba mi. Srećom, neposredno prije nego što je učinila nešto glupo, čula je Wynonnu kako besramno plače za onim što su obje sestre Earp tako očajnički trebale."Mogu li da sperem? Molim te, treba mi."Wynonna je cvilila: "Molim vas policajce Haught, dozvolite mi da svršim. O Bože, Wynonna je stenjala od čistog zadovoljstva!Već!Stvarno?Waverly je znala da je njena sestra pomalo drolja, nešto na što je Wynonna bila ponosna, ali da jasno uživa u analnom seksu od samog početka?To je bila drolja sljedećeg nivoa.

Dating fails gif

TOP