Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
B

io bi tužan da izgubi Amy, ali s obzirom na način na koji su se Sam i Val odijevali i ponašali, bio je prilično siguran da će biti dobro. može nastaviti, zar ne?"izmigoljila se dok ga je još jednom nakratko lizala i gladno ga pogledala u oči. Siguran sam da mogu, kao, podnijeti veliki teret od vas oboje, bez problema!"Samouvjereno je ustvrdila Amy, malo ispruživši grudi kako bi naglasila svoj neobuzdani entuzijazam za tu poziciju i pokazala da joj ne bi trebala nikakva vanjska podrška za svoje dvije istaknute uloge.„Trebaće nam praktična demonstracija vašeg radnog učinka“, rekao je predsednik debelo, već iščekujući njen odgovor i napuštajući svako pretvaranje klizeći stolicu sa stola.

U međuvremenu, njegov penis je odgovarao na signale uzbuđenja koje je njegov kompromitovani nervni sistem nehotice slao i počeo je da pulsira od potrebe, zahtevajući žensku pažnju."Gospodine predsjedniče, potpuno sam spreman za ovaj izazov. Barem ne još. Amy je krenula na posao, spremna da nastavi ostvarivati ​​svoje snove o usponu na korporativnoj ljestvici. Kako ju je Amyno tijelo nagradilo intenzivnim osjećajem zadovoljstva i zadovoljstva zbog popuštanja svojim porivima, morala je priznati da voli imati kurac u ustima.

Sam je odgazila do finansijskog direktora, a njena drolja usta su joj već pljunila u iščekivanju dok je njen zastrašeni plijen pojurio da mu otkopča kaiš."Sam ti kučko! Idi nađi svoj kurac!"Amy je ljutito vikala tokom nekoliko sekundi koje je mogla podnijeti da provede bez tog ukusnog kurca među usnama, ali Sam ju je potpuno ignorirao i počeo je osvetnički raditi po glavi i jajima glavnog finansijskog direktora. Dvojica muškaraca na čelu stola ustala su na njenom ulazu, a oči su se raširile od prizora ukusnog mesa na izložbi dok su im kuri otvrdnuli u instinktivnoj želji za pretjeranom ženstvenošću njenog tijela, čak i prije nego što su zanosni efekti njenog opojnog mirisa uspjeli počnite otupljivati ​​njihovu slobodnu volju i svoditi ih na njihov seksualni nagon.

Sam se srušila u njenu stolicu, potpuno poražena, odsutno razdvojeći svoju bluzu kako bi stisnula sise bimbo koje joj je Amy nanijela dok je Val još jednom mirno podlegao dejstvu napitka. Dok je Amy ušla u Philovu kancelariju da prihvati njeno unapređenje, ponovo je bila impresionirana koliko je sladak i muževan jer su se njene želje za droljama ponovo raspalile. Bio je težak izbor između tebe i Sema, ali dok je Sam bio samouveren, znao je tačno šta želi i bilo je praktično nemoguće odbiti , vaša jasna želja da udovoljite pobedila je dan."Amy se zacrvenjela zbog pohvala i svoje konačne pobjede nad Samom."Nećete požaliti zbog ovoga gospodine!"šiknula je, sugestivno oblizujući svoje debele usne i ohrabrujući svoju macu dok je ponovo počela da pulsira.

Nakon toga, Ejmi se vratila za svoj sto oblizujući usne, još jednom ispunjena zadovoljstvom što je napunila svoje razbarušeno telo ukusnom spermom za kojom je žudelo. Bio sam više nego srećan što sam preneo svoje mišljenje o tvojoj marljivoj službi svojim nadređenima, i mislim da će se to što sam ih upoznao sa nekim od tvojih talenata dobro odraziti na mene u budućnosti craigslist Dundee dating. Nagovještaj tamne kože vidljiv blizu središta svakog masivnog brežuljka samo ih je dodatno razdražio jer je sada samo porub njene bluze spriječio da debele bradavice koje su se ponosno isticale kroz tanku tkaninu iskočile su u vidjelo."Ova uloga će zahtijevati komunikaciju s mušterijama i klijentima, pored vrste posla na koji ste više navikli da obavljate za Phila", nastavio je predsjednik, iako mu je glas malo utihnuo dok mu je um bio zamagljen neuobičajenim mislima o seksu. Kada je osjetila da je spreman da svrši, razdvojila je sise dovoljno da ga dosegnu ustima i nježno zatvorila svoje natečene usne oko njegove glave dok je nastavila da ga gladi šakom, drhteći od zadovoljstva kada je osjetila kako refleksno pumpa po drugi put tog jutra puna usta. Nezastrašena, Ejmi je podigla pogled na predsednika kompanije s kojim je seksala, sa zadivljujućim osmehom na sopstvenim anđeoskim crtama lica, i rekla "Ja, kao, samo želim da uradim dobar posao, gospodine.

Craigslist Dundee dating

TOP