Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

ratio se Gallowayu."To je nekako tužno, zapravo. Ušli su unutra."Abernathy je na trenutak bio zatečen. Emily je izgledala sasvim izvan sebe, a kada ju je Abernathy izvukla iz transa, to je više učinjeno da bi je ponizila, a ne da bi bila milost. Na svakom mestu na kojem bi zastali, Graver bi zastao, saslušao i procenio.
Vratili su se u noć pješice. Verujem u one koji veruju u mene - u one koji me voljno prate", pokazao je muškarcima normalnog izgleda."I oni koji prkose", tužno je pogledao ljude sa kapuljačama."Pa.. forum ruski dating. Jurcali su kroz stražnja dvorišta, krećući se od drveta do drveta, od grma do grma. Strpljivo je objasnio: "Oni ne znaju gdje smo.

sposobnosti."Zamišljeno se nacerio i uveo ih unutra."Nema šanse," Lucy je odmahnula glavom kada je shvatila šta Graver radi. Ponašajte se kao oni, pratite nas i prikupljajte informacije.""Ne mogu ovo da uradim", rekla je Lucy, dok joj je srce lupalo."Ne očekujem od tebe.
Abernathy je vidjela gdje je gledala."Kao što vidite, stekao sam dosta prijatelja iz vremena provedenog u zatvoru. Sve je bilo pomalo sanjivo, kao da je sve postalo nadrealno, ništa od ovoga nije bilo stvarno.
Duboko je udahnula i vid joj je postao teži. Preko njega je prelazio klimavi most od dasaka, dovoljno širok da pređe kamion. Nedostaje nam samo vaš komandant, istražitelj i još dvojica spoji evropu. Ali Abernathy nije bila zabrinuta."Već znam za vaše ljude.

Svi prikazani likovi imaju najmanje 18 godina. Muškarci su se mučili oko generatora, čestitajući sebi što su ga oživjeli. Na trenutak je izgledao tužno. Konačno je Halley klimnuo glavom."Mislim da smo sada sami," njen glas je samo dah.

Forum ruski dating

TOP