Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

umnja da je Richard oženjen i da ima par momaka sa strane i da se nikada ne bi sukobio s njim;nije hteo da zna. nego Matthew, imao je valovitu kratku smeđu kosu i oči, bio je zdepaste, ali čvrste građe i imao je uspravan zdepast kurac od pet i po inča koji je Matthew obožavao. Odrastanje s prevelikim genitalijama svakako je bio izazov i lekcija iz poniznosti, međutim mogućnost da siše njegov kurac i proguta vlastitu spermu definitivno je bila jedna od ugodnih prednosti.
Uzeo je dildo, namazao ga i polako ga ubacio u svoju stražnjicu koja je čekala i zastenjao i gurnuo ga unutra i van polako masirajući svoju prostatu. Nije čuo svog oca kako otvara vrata, ali je čuo kako ga dozivaju i ustao je sa stolice uzimajući šolju čaja i pijuckajući je dok je sreo oca u dnevnoj sobi."Matthew, kako se to dogodilo?"upitao je njegov otac nervozno dok je uzeo Matthewovu šolju čaja i spustio je, lagano ga pregledavajući od glave do pete, a zatim zagrlivši sina toplo zahvalan što je dobro. Zgrabio je svoj ručnik u iščekivanju snažnog vrhunca, brzo je gladio, savijao kukove i skupljao mišić sfinktera oko dilda. Nakon pola sata otac ga je nežno poljubio u obraz da bi ga probudio govoreći: "Probudi se, lepotice!"Matthew se probudio i otac mu je pomogao da ustane s kauča i otpratio ga do kupatila,.

„Oh, kako si mi nedostajao, hoću da te pojebem, o Mateo! " Ričard je uzviknuo dok je vodio Matthewa do kauča i spuštao gaće, "Radi me, moj Mateo!" Metju je bio uzbuđen zbog njegovog zahtjeva, iako je želio da nadmaši Richarda, odveo bi ga na bilo koji način. Uživali su u maženju, ljubljenju i istraživanju prije nego što su zauzeli poziciju 69 i sisali jedno drugo. Matthew je mislio da je jebeno predivan!Postao je nervozan kao školarac, pomislio je, o Bože, šta ako mi pruži ruku i ja ga poljubim, oh, ode moja karijera. Zgrabio je jastuk sa kauča da ga stavi na stolicu prije nego što je sjeo. Zadržao je dildo umetnut dok je počeo da miluje svoju masivnu muškost, oči su mu se suzele od zadovoljstva slaa new york plan za upoznavanje. Bilo je dobro biti s njim, držati se za ruke i ljubiti ga, dok razgovaramo za večerom ili gledamo utakmicu. Prao se po cijelom tijelu, a zatim pomilovao svoj masivni rastući penis i počeo teško disati kao i on dating online uk.

Slaa new york plan za upoznavanje

TOP