Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
H

vala TexanCowgirl za uređivanje. Oduvijek sam više volio da se tuširam kada većina ljudi spava, nikad nisam znao zašto;Mislim da sam samo želio smanjenu šansu da mi neko uđe, što se čini često dešava u šestočlanoj porodici, i politiku otvorenih vrata za sve prijatelje. Polako se povukla, ostavivši nekoliko brzih kljucanja na mojim ustima i uhvatila me za ruke."Sviđam li ti se Seth?"Da li mi se sviđa?Kakvo je to pitanje bilo?Bila je predivna, bez poređenja.

Talas za talasom umnog blaženstva proklinjao je kroz mene. Ally je posjećivala kad god bi Bianca došla kući. Meka tekstura njene obrijane mace me je prvo iznenadila, ali me je dovela do svojih usana i ja sam kliznuo prstom između njih.

Prošla je kroz moje tijelo od oduševljenja, a ja sam podigao glavu da joj omogućim bolji pristup meni. Posmatrala sam te posljednje tri godine, i svaki put si sve seksi i seksi.
Pomaknula je glavu na moja prsa, "Mislim da bih se mogla naviknuti na ovo."Rekla je dok mi je ljubila grudi. Počeo sam brže pomicati zglob. Pa, osim mene web stranice za upoznavanje osoba koje su preživjele rak. Glas joj je bio šapat: "Slušaj Seth. Kada je počela da podiže torzo nazad, pomerila se, pomalo, napred i pustila da joj usta klize uz moj penis pre nego što je ponovo stala uspravno. Omotala je ruku oko mog kura i pomaknula usta na moj vrat, ljubeći mi kožu. Kada je zavapila prema meni, a njen orgazam se poprskao po meni, oslobodio sam se u njoj prikačiti technik.
Onda mi je prošla misao o potpunom poniženju, šta ako je ovo bila šala, jednostavan čin za dobar smeh?Grlo mi se stisnulo, a usta su mi se mogla još jednom pomaknuti. Udahnula sam, ali nisam mogla pronaći riječi za odgovor, pa sam jednostavno klimnula glavom.

Web stranice za upoznavanje osoba koje su preživjele rak

TOP