Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
R

isk je podigao Ivory i odnio je pod tuš, ignorirajući njene proteste, znajući da neće dugo trajati. Našao sam to veoma...”Rizik je zastao, tražeći pravu riječ: "U najmanju ruku stimulativno."Rizik se podigao s poda pod tušem i otišao, ostavljajući Ivory samu i nezadovoljnu. Uzimajući njegovu dužinu u usta, Ivory je svaki put dozvolila da joj dio sklizne niz grlo. Rizik se nasmeja u sebi. Risk je krenuo da se udalji od Ivoryja dok se ona zbunjeno okrenula pri njegovom iznenadnom izlasku.„Razmišljati“, odgovorio je.„Ili ste imali na umu nešto uzbudljivije za mene“, našalio se.„Mislio bih, s obzirom na to da nemate iskustva, da biste i vi želeli da se odmorite, ali uvek sam spreman za neku akciju.”Risk se nasmijao njenom izrazu užasnutosti pri pomisli na još iste ljubavne igre u kojoj su uživali proteklih sat vremena. Rizik je zastenjao u stražnjem dijelu grla zbog erotičnog osjećaja njenih toplih usta koja su klizila niz njegovu dužinu. Rizik je ostao budan, nastavljajući da razmišlja o situaciji u koju se našao u ovom trenutku. Iznova i iznova ponavljao je pokrete sve dok njeni pokušaji da pobjegne nisu postali više kao talasanje prema njemu, poziv sam po sebi.
Rizik je lizao jezikom gore-dolje po Ivoryinom naboru, uživajući u tome što je bila tako mokra, dijelom od tuša, a dijelom od vlastitih slatkih sokova kao odgovor na želju koju je osjećala prema njemu samom. Ivory se pokazala kao divlja žena uprkos svom neiskustvu i Risk je želio više njenih očaravajućih uzdaha da mu ispuni uši.

Ivory bi trebao izgledati malo nevinije i možda malo čvršće po mom mišljenju. svjesne veze dating. Ivory je ponovo počela nježno lizati njegovu osovinu i osmjelila se kada je osjetila njegove nježne udare u svom smjeru. Njene bradavice su bile šljunčane zbog blagog propuha u prostoriji, ali je znao da će biti potrebno vrlo malo provokacija s njegove strane da se dodatno stvrdnu samo za njega.„Vidim da si nezasita djevojka i trebat će mi sve snage da budeš zadovoljna“, našalio se, još ne spreman da se pozabavi pitanjem finansija dok ne bude imao više vremena da razmisli o situaciji. Rizik je ubrzao, znajući šta joj treba i šta voli. Niko nije želio da bude protjeran na stražnja vrata kao mračna tajna."Koliko su vaši dugovi", nestrpljivo je odgovorio Risk. Sviđa mi se priča do sada savjeti za zabavljanje sa francuskim momkom.
Rizikovi udarci u njena usta postajali su sve grublji kako je on povećavao brzinu i osjećao još jedan orgazam kako ga proganja.

Svjesne veze dating

TOP