Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

aslanjam se i lagano rastavljam koljena, samosvjesna koliko sam sada izložena.'Trebat će ti neka obuka ako želiš nastaviti raditi za mene. Sada idi i sjedi tamo na sofi.'Privremeno mi je laknulo što mogu da ispravim suknju, ali dok sedim na sofi Chesterfield, ona se ponovo uzdiže i osećam hladnu kožu na zadnjem delu bedara i usnama. Onda shvaćam da to radiš da bi namazao ostatke sperme po meni.'Neka se moja sperma osuši na tebi.Želim da ga nosite do kraja dana da vas podsjeti ko je glavni.

Sada raširite noge.'Šokiran sam kad sam čuo upute, ali čudno, sljedeća misao koja mi prolazi kroz glavu je da mi je drago što sam tog jutra obrijala usne. Sisati jače i brže.
I ako zaradiš moje odobrenje kao dobra mala drolja, jednog dana bih te mogao čak i pojebati.'Tvoj moćan manir me toliko uzbudio da te jedem kao da se ne mogu zasititi. Koliko samo želite zadržati svoj posao?''O, gospodine, ja volim ovaj posao!Tako uživam raditi za tebe i druge momke, svi ste tako ljubazni. Navlačim suknju kao da će magično postati duža da sakrijem golu guzicu i podignem g-žice s poda.

Gladno silazim da vam poližem jaja, želeći da vas sve okusim. Opet odugovlačiš, naizgled uživaš što me vidiš tamo i nemaš šta da radiš osim da osjećaš poniženje situacije. Kako to zoveš?''Rekao sam, kako se to zove?'ponavljaš i shvatam da to nije retoričko pitanje.'A šta možemo vidjeti kada nosite dekoltiranu košulju?''Pokriti grudi?'smiješ se 'Mislim da ga nosiš da podigneš sise i privučeš pažnju na njih. Ozračje neizvjesnosti šta će se sljedeće dogoditi čini me pomalo uplašenim, ali ne i bez uzbuđenja. Možda ćeš ga iskoristiti na meni. I ostavite svoje g-žice.
Skupim hrabrost.'Gospodine, mogli biste vidjeti moje cijelo dupe i moje gaćice i vjerovatno obris mojih usana kroz njih.'Neko vreme vlada tišina i pitam se šta radiš. Ja sam pomalo naivna sekretarica, ali izgleda da vam se to posebno sviđa kod mene, kao i činjenica da se čini da imam seksualnost a da toga nisam ni svjesna. Molim te, nemoj me otpustiti!''Znači, ne smeta ti da se ljudi malo sprijatelje, ha?Nije ni čudo što se samo smiješiš i kikotiš kad te neko od nas uhvati za dupe za fotokopir aparat ili komentira kako ti se bradavice vide kad je hladno.'Postajem svjesna da se bela košulja koju nosim ne zamotava dovoljno daleko sprijeda, a vidi se moj čipkasti crveni grudnjak. Dok se spuštam na koljena s rukama iza glave, ti otkopčavaš rajsferšlus i puštaš kurac koji ti se napinjao ispod pantalona.
Pitam se da li to znači da ću sada biti zvanična kancelarijska seks igračka.Čitate mi misli 'Kad god vas pozovem u svoju kancelariju i kažem vam da sjedite i vodite bilješke, trebate sjediti raširenih nogu. Mislim da se neću izvući iz toga pa pokušavam da idem sa tokom. Kako ti orgazam nestaje, nežno prelaziš prstom po mom licu i vratu i osećam da si mekšeg raspoloženja. Dok vam ih predajem, bacim pogled na dildo koji sedi na vašem stolu.'Ne brinite, doći ćete na red', kažete."Možda prije nego kasnije."Pokupim olovku i papir i krenem prema vratima, a zatim se okrenem da vidim da si okačio moje gaćice preko svoje stolne lampe. Mogu nagađati koja će biti sljedeća narudžba, ali savjesno čekam vaše upute. Tvoji uzdasi mi govore da ti se sviđam i to me još više uzbuđuje. Instinktivno odgovaram i stavljam ruke iza glave dok prilazim tebi.
Tako ćeš nositi svoju odjeću do kraja dana.'Poslušno dotjeram košulju, boreći se da sredim da se umotam tako da mi se bradavice ne vide, ali to je gotovo nemoguće. Uživam u svom novom poslu radeći za vas u vašoj maloj, ali uspješnoj kompaniji najbolja aplikacija za upoznavanje u Dohi. Ali trenutno postoji još jedna stvar na koju treba obratiti pažnju.'Odmah pomislim na hitno pismo koje sam kucala za vas.'Dođi ovamo' kažeš i ja shvaćam da se tvoj um još nije vratio službenim poslovima.

Puši to kao napaljena kurva kakva jesi' Napaljena je upravo ono što se sada više javlja u meni i uživam u svilenkasto glatkom osjećaju tvog bolnog štapa dok klizim ustima prema dolje preko njega. Teško je ustati dok mi se bedra čujno ljušte od kože i gurnem se iz salona. Onda se setim vibratora. Zavališ se u stolicu sa dozom samopouzdanja i staviš ruke iza glave ne skidajući pogled s mene.'Skini gaćice i digni sise preko grudnjaka da mi se izložiš'.'O, molim vas ne gospodine' preklinjem 'Ne ovdje u kancelariji!''Rekao sam, skini ih!'ponavljaš čvršće.
Dok zamišljam kako moram izgledati u ovoj pozi, primjećujem da sam malo vlažna.'Raskopčajte košulju i otvorite je' zahtijevate. Vidite me kako se borim.'Ne muči se, neće još dugo trajati. Pretpostavljam da je to poklon za tvoju ženu. Sad se sredi, izgledaš kao kurva.'Pomalo sam razočaran što sam toliko uzbuđen dok si završio sa mnom, ali osjećam da sam upravo takav kakav želiš.
Pitam se da li da ustanem, ali brzo razmislim o tome. Kao da se prilagođavaš mojoj ranjivosti, samo me posmatraš gore-dole tokom onoga što se čini kao večnost.

Najbolja aplikacija za upoznavanje u Dohi

TOP