Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
O

stavio si dio sebe kod mene."Yunan ju je pogledao u oči, tražeći nešto - tražeći odgovor, tražeći istinu."Znam to.

„Mogu li?" upitala je, „Želela sam da se uverim u razmere tvoje povrede otkako smo se prvi put sreli." Yunan se nasmešila, ponovo sedeći na tapaciranom sedištu pored prozora kako bi mogla da sedne pored njega dovoljno blizu da je može pregledati njegov ožiljak. Vidjela sam kako putuje u meni poput strijele koja traži svoju metu.

Vjerujem da su me drogirali jače nego inače kako bi spriječili da pobjegnem sve dok nismo bili udaljeni mnogo dana odavde, ali iznova i iznova sam viđao istu scenu.„Činilo mi se kao da sam ja i video sam vatru kroz tvoje oči Clover dating app plaćanje. Tražio sam te znajući da moram pronaći ono što se dogodilo s tobom - ne samo da riješim misteriju, već zato što bi ti i nešto što si nosio bili krajnje presudni za mene. Ja ću te čuvati, a ti i naše dijete ćete me čuvati pri zdravom razumu. Bio je to samo naizgled udarac, ali vatra je bila dovoljna da koncentrišemo naše umove negdje drugdje i dok sam se zapitao gdje bi mogao biti, svi su im tragovi bili hladni i dugo prekriveni pijeskom." Sofija je pokazala prema njegovom vratu. "Postoji kaktus - gusta, sočna biljka - vrlo je umirujućag. Još uvijek je bio vrlo svjestan prijetnji koje su Sofijinom životu predstavljali oni koji su je prvobitno kidnapovali - što manje ljudi zna za njeno mjesto, to bolje. Da li vaša porodica zna da ste živi?"Činilo se da je postavio pitanje bez ikakvog pravog ispitivanja, pobijajući žestoku svađu koju je vodio s Penelopom nekoliko dana ranije. Možda je bila droga, možda nešto drugo, jer se sjećam pjevanja i bubnjanja i čudnih mirisa prije nego što sam ostao sam. Obojica smo bili pijuni u sjajnoj igri i bojim se da je možda moj otac dao ideju vašim neprijateljima. "Ne bih ti dozvolio - ali ne bih te zatvorio." Sofija je donela „Šta si uradio kad si ovo uradio na pijaci?" „Ne znam zaista. Kada si ušao u mene i sipao svoje sjeme u moju matericu, osjetila sam to. Nije mogla da se seti kada i zašto, ali se setila biljaka koje su koristile da pomogne izlječenju. Njegova kćerka je bila uvjerena da glasnike treba poslati Sofijinom ocu da ga zamole da posjeti, ali Yunan to nije dozvolio. Odvučen sam na sigurno nakon što je greda pala na mene. Ti nosiš moje dete, kroz okolnosti koje su toliko odvratne, da ne mogu dovoljno snažno da izrazim svoje žaljenje", kleknuo je pred njom, pognute glave, "molim te, oprosti mi."Sofijina ruka ispružila je ruku da dodirne njegovo rame, ponovo osetivši puls života između njih."Tiho", promrmljala je, spuštajući se na pod kako bi mogla da ga pogleda u oči, "nisi mogao znati. Dok je ušla, on je sedeo na malom prozoru otvorenom prema noćnom nebu, a ugljevlje je gorelo u mangalu u blizini i grejao je hladnoću od noćnog povetarca.

"Ne mogu da te ostavim." Junan je pritisnuo usne na njenu ruku izlazi sa devojkom iz mafije. Svaki trenutak koji smo proveli zajedno tvoja ljepota i vještina oduzimale su mi dah. Sofija je odmahnula glavom "Nisam se sećala ko sam sve dok nisam došla ovde. Znao sam da za vas postoji nešto više od jednostavnog..." zamukao je."Da. Sada si ovdje .""Ovdje sam i možemo podijeliti više nego što su mislili da uklone od vas."Otvorio je ruke da je primi, zatvorivši je u topli zagrljaj. To je jako dobra priča i nadam se da će se nastaviti ovim putem (i da će imati sretan kraj).. On se trgnuo, ali se nije povukao. „Mene su hteli da uhvate u zamku. Yunan je klimnuo glavom: "Sve što mogu učiniti - da se iskupim - morate samo pitaj." "Ovo je možda previše - ne znam. u kući u kojoj si me našao, ali je uvijek bilo kovitlanja."Kako je Yunan prestao da govori, svijet je usporio d. Nekako sam i ja to osjetio. Kada sam položio ruku na tebe, bio je to šokantan osećaj , kao da ste uronjeni u more."Sofija je zatvorila oči."Opišete kako mi je bilo.

Clover dating app plaćanje

TOP