Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
N

e ulazim u kupatilo, bojim se da te prekinem i čekam ležeći na krevetu razmišljajući šta će dan izdržati.

Smatram da je osjećaj srebrnih lančića pomalo neprijatan, ali me uzbuđenje nošenja nečega samo za Gospodaricu duboko uzbuđuje. Dok podižem pogled, konobar gleda bilo gdje osim na naš sto. Gledam svoje tijelo u kitnjasto ogledalo -- dupe mi je blijedocrveno. Nadao sam se da ću samo pogledati šta će se dogoditi u ogledalu, ali umjesto toga gledam u meke valove oceana koji se razbijaju na obali vaše plaže. Tvoja i moja ruka se sinhronizuju dok britva klizi niz penu, poput pluga kroz meki zimski sneg. Pustite se na minut i uživate u strasti. Snažno povučeš lanac, moj kurac i bradavice su mi skoro otkinute od kože.„Sada, dušo, znaš da su cipele moj fetiš, kao što su i tvoje, pa kao poslasticu želim da mi izabereš par cipela i čizama. Isprva ne primijetite posjekotinu dok posegnete za mekim mokrim ručnikom kako biste uklonili višak pjene. Arhitektura je rano francuska, a većina radnji ima male palube i daju hlad od vrelog sunca velikim prekrivenim platnenim zavjesama.
Tvoja bronzana noga izlazi dok se tvoja zlatna štikla ispruži da pronađe tlo. Prije nego što uđemo u glavnu ulicu, gurneš me uza zid, spustiš ruku niz moju košulju i uhvatiš me za kurac. Prsten za penis i loptica su tada pričvršćeni na lanac oko mog struka, tako da ako ga povučete, moja jaja i penis su snažno povučeni.“Sada ljubimac, baš kao i štene koje se loše ponaša, ovo je način da vas danas držim pod kontrolom ako se loše ponašate, ili smatram prikladnim da ga koristim po svom zadovoljstvu. U jednoj ruci imate malu kožnu kutiju, au drugoj bočicu nakon brijanja. Ne pretpostavljam da su traženi na Karibima. Soba je i dalje zamagljena dok nanosim pjenu za brijanje. Reci mi da se okrenem prema prozoru. Znaš kako volim cipele, a nisi me nimalo razočarao. Okreneš se prema meni i kažeš: „Sada ljubimce, molim te idi i istuširaj se da te izvedem napolje na dan.”Srce mi skoro preskoči kad shvatim da me vodiš negdje. Dok Karen odlaže tri kutije, ona se spušta na koljena da vam ih navuče na stopala. Dok se krećete prema gradu, vadim kameru i pravim nekoliko snimaka zadivljujućeg pejzaža.slikam te;nasmiješiš mi se dok se fokusiraš na cestu. Trebalo je koliko i da se vozi do grada samo da bi stigao do ove uske ulice.
Pogled krajičkom oka je dovoljan da kleknem pred tobom, a dok gledam gore u tebe, znam koliko se gubiš na ovome, ja klečim pred tobom u javnosti. Dok vam navlačim štikle sa crvenim otvorenim prstima, ispuštate tiho stenjanje dok moj dodir polako gura vašu nogu, tako da vam stopalo klizi u cipelu. To je duga uska radnja bez ičega osim zidova i zidova od cipela i čizama. Bože, moja gospodarica ima najbolji ukus.„Sada, Pete, Karen ne zna za moj stil života, ali mislim da je vrijeme da se malo poigramo s njom, ti treba da radiš kako ti se kaže“, zapovijeda mi ona strogo.„Da, gospodarice“, baš kada se slažem, Karen se vraća sa svojim ogromnim osmehom i svojim silikonskim grudima u štiklama od 6 inča.“Tri odlična izbora”, jer Karen očito zna smiješne cijene svojih cipela i bez sumnje joj je drago što ponovo vidi Gospodaricu i njen novčanik. Posljednji lanac ide od stražnjeg dijela mog kragne, pristaje dolje i hvata lanac bokova.“Ljubimac, bradavice neće boljeti ako ne povučem, a sve što treba da uradim je da skliznem rukom niz tvoja leđa, gore u tvoju košulju, povučem je i celo telo će ti se napeti u brzom bljesku bola , dok ulazim u tebe i preuzimam kontrolu nad svim svojim ljubimcima.”Dok mi zakopčavaš košulju, tvoji nokti prolaze niz moja prsa i zgrabiš je.“A sada, idemo na marendu, pa u kupovinu i prije nego se vratimo kući uživat ćemo u lijepoj igri da završimo veče.”Izlazim iz Porschea i jurim uokolo i otvaram vrata za tebe, poput filmske zvijezde koja izlazi iz rastegnute limuzine na sjajnoj filmskoj premijeri april luma matchmaking. Ulaziš i ljubiš krv koja je siše s mog lica. Osjećam se krivim što uživam u svim tim luksuzima, i cijenim ga više od glamuroznog okruženja. Oblik čizme je namijenjen da maksimalno zagrli tele. Svježe sam obrijan i osušen, ali krv mi curi niz lice. Oni su zlatni koji se omotavaju oko vašeg gležnja, a zatim remen niz sredinu stopala, otvorenih prstiju i pokazuju manikirane prste.

April luma matchmaking

TOP