Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
U

đeš u kuhinju i posegneš za prekidačem za svjetlo, ali se smrzneš kad me vidiš. Želim te, jesi li srećan" ? Bože, želim te."Dolazeći do zgrade, pratim te do stepenica, a ti me guraš ispred sebe. Skoro zarežate, tjelesna frustracija."Ostani."Komanda je niska i teška.

Smiješim se i opuštam dok mi jebeš šupak igračkom, tvoje gunđanje me ohrabruje da se sagnem do poda, naslonim ruke uz svoja stopala da možeš u potpunosti vidjeti kako se moj šupak rasteže i prihvaća plastiku. Tanka tkanina se spaja sa mojim cipelama, a bradavice mi stoje tako teško i ponosne da mi dah na njima izaziva mreškanje kroz tijelo. Ne želim da se okrenem, osjećam da stojiš pored mene, naša privlačnost je dovoljno jaka da osjetim koliko si blizu.
Okrećeš igračku, stvaraš novu vlagu u meni, lagano izvlačiš i vidiš ružičasto meso kako se proteže oko stranog predmeta. Sviđa mi se tvoj odgovor kada sam polako lizao, usnama stegnutih uz tvoju osovinu, trčeći jezikom bolno pažljivim tempom od usana prema gore, pritiskajući glavu u grlo ravnim jezikom.Čeznem da čujem kako stenješ i naprežem se da se suzdržim da mi ne pojebeš lice;oboje uživamo u mom sporom mučenju.
Ja sam otmena dama, ali sada samo želim da budem tvoja kurva izlaziti s nekim sa emocionalnim prtljagom reddit. Prođe sedmica puna sličnih događaja, a vi se sve više udaljavate. Preklapam se naprijed, oslanjam ruke na gležnjeve, mazim potkoljenice i dalje do butina. Tvoje lagano milovanje po potiljku i licu jednako je ohrabrujuće i ja se gušim, zapušim glavu i malo slinim na desnu sisu. Zurim u sebe u ogledalu, usuđujući se da pratim svoju misao harry potter fanfiction harry dating voldemort. Nasloni se na pult pored mene, ja ti gledam u grudi, a vučem pogled na tvoje lice. Tvoja obrva i šator u tvojim pantalonama su podignuti, proučavajući me kako stojim ovdje odjevena konzervativno s opscenom igračkom koja širi svoj šupak ispod. Mačje dozivanje mi pada na pamet, bacim pogled kroz prozor i vidim grupu tinejdžera koji nas bulje "jebeno ozbiljno" uzvikneš i ja ostanem raščupana na sjedištu dok ti opet okrećeš ključ. Tvoj izraz lica jasno pokazuje da vidiš pravo kroz moj kardigan, tvoja požuda pobjeđuje, čak i za samo mali dio.Želim da te ljubim danima, želim pasti na koljena i duboko te zagrliti dok ti gledam u lice kroz suzne oči, želim da te opkoljavam i držim dok me udaraš odozdo. Ne očekujem takav odgovor danas, moj običan bijeli grudnjak ispod nije ništa posebno, ali moje uspravne bradavice koje se provlače kroz vas tjeraju da uvučete dah. Već kasnim, stavljam igračku u usta i mažem je pljuvačkom prije nego što je stavim na svoju naboranu rupu.

Izlaziti s nekim sa emocionalnim prtljagom reddit

TOP