Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
V

rativši se u svoju sobu, zaključao sam vrata i nastavio da proživljavam senzualne događaje popodneva koje sam skoro pretrčao u hladnoj januarskoj noći kako bih započeo ovo što sam prije mogao. i stavi svoju glavu na moja nedra.

Stalno sam donosila sperme i osjećala sam kako mi je donji veš sav mokar. Molim te nastavi. Shvatam da ti je moralo biti jako teško. Ležao sam ne znajući šta dalje, u strahu da će gospođa Smith nestati kao u mojim snovima, ako se pomaknem ili nešto kažem.- Zašto se ne pomeriš i pustiš me da se udobnije smjestim sve američke stranice za upoznavanje.
Ustao sam, a ona se okrenula, stavila noge na kauč na kojem sam bio i odmarala se na drugoj strani širokog i kosog kauča, s jastukom ispod donjeg dijela leđa.- A sada zašto ne dođeš i legneš blizu mene?Provukao sam se kroz njenu stranu i priveo svoje lice uz njen vrat, podvukavši ruku ispod njenih leđa na pauzi između jastuka i kauča, tačno iznad njenih kukova. Mitch prvo stvarno cijenim što si mi rekao ono što si mi upravo rekao. Zvučalo je kao da je sve u redu i "Mi smo OK" kao da mi govori da nijedno od neizgovorenih obećanja koja sam osjetila na kauču u nedjelju nije poništeno ovim pristupom tuge... Ali molim te, nemoj nikome reći.- Malo sam iznenađena pričom o donjem vešu, ali eh, ovo mi deluje kao benigna perverzija čak i ako jeste potpuno besplatne internetske stranice za upoznavanje.
Hvala što ste me pozvali i vidimo se u... Bez rascepa između nas, s njenim ogromnim tijelom tako svježim u mojim mislima, bilo je lako nazvati je u snovima, pritisnuti ove velike sise, podići njenu haljinu do donjeg rublja, staviti moju ruku ispod donjeg rublja i otići niz otvor njene mace;okrenite je, opipajte meso njene zadnjice, otvorite njeno dupe za seks i penetraciju jezikom;zari svoje lice u njena velika bedra. Prvo smo zadržali isti poljubac u usta, a onda smo otvorili usta i pustili jezike da se dodirnu. Nije me pogledala i tražila je. recimo da bih mogla da te smrvim svojom kilažom.... volim seriju i iščekivanje je nepodnošljivo. A onda sam uzela vremena da se setim svih detalja, svih senzacija, dodira, poljubaca, pritisaka.

Dobro osmišljeno. Spremam se da idem.

Sve američke stranice za upoznavanje

TOP