Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
A

li prije nego što je uopće uspjela da ode predaleko u svojim mislima, osjeti njegova usta, nježno je siše, a zatim je otpušta udarcem. Nakon što ga je pregledala bliže svjetlu, ona vidi da je to glava zmaja, sa sitnom rupom u ustima.
Podiže obrve, osmeh dolazi lako, ali lukavo."Naprotiv", počinje on, ispruživši prst da joj oslobodi usnu prije nego što pretraži osjetljivu kožu svuda okolo, "prilično uživam u tvojim pametnim ustima."Njegove oči gore za njom, niske, poput žeravice, ali spremne da se zapale svakog trenutka. Pokušava ne razmišljati, umjesto toga samo razmišlja o nepremostivoj izdaji i tjeskobi zbog toga koliko se glupo osjeća. Slatki miris cveća zahvati Annina čula kada otvori vrata, prožimajući malu sobu, i bez sumnje se držeći za plahte i zavese koliko je jaka.
S obzirom da samo njena svijeća daje svjetlost, teško je to vidjeti, ali je sigurna da su pocrvenjeli dok se pokušavaju ispraviti tokom svojih neprestanih izvinjenja."Dječiji vrtić je odmah niz hodnik", šapuće ona odsječno, "o čemu, zaboga, razmišljaš?"Trudi se da se ne zameri da je pre neki dan uradila slično, i to ništa manje u školskoj sobi za decu.„Molim vas, gospođo“, moli Marta kada joj priđe, pognute glave i grobnog lica."Molim vas, nemojte ništa govoriti. Inč po inč, njena koža mu je razotkrivena, dah ubrzava sve brže dok misli u njenom umu tako glasno viču jedna preko druge, da više nije u stanju da ih razume potpuno besplatne internetske stranice za upoznavanje. Sljedeće čega je svjesna je pulsirajući, siti osjećaj koji je preplavljuje, čineći njeno tijelo teškim i letargičnim. On se zakikoće, udah zraka toliko blizu njenog centra da je natjera da nesvjesno pritisne noge, samo da bi između njih pronašao Robertov biceps. Ako su mislili da mu dovedu doktora, on mora da je zaista bolestan, a ne samo da se duri u svojoj sobi. Nakon što se njena panika smirila, konačno shvata na šta je tačno upala. Zašto ne bi?Poznaju se tek nekoliko dana, uprkos njihovoj intimnosti.

Blijedo, podočnjake i letargiju koju je ponekad zapažala.Čovjek je samoliječio svoje demone. Konačno, osjeti miris soli u zraku, vlažni povjetarac koji se diže s mora u blizini vitlajući joj suknju i raspuštene vitice njene kose. Gleda je dolje, ćuteći i s izrazom krajnjeg užasa.

Pažljivo poseže za njim, kao da će je samim dodirom previše raširiti i mrtviti za svijet. "Gospodin Marriott je naredio gospođi Flynn da povremeno provjerava čovjeka dok završava posjetu u svojoj soba.""Prema gospodinu Marriottu, on nije dobro.

Potpuno besplatne internetske stranice za upoznavanje

TOP