Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

rije nego što smo imali priliku da finaliziramo surogat majčinstvo, Cyril ga je dobio njegovih sekretarica trudna i trazila razvod.

Šta radiš kada ne krstariš?""Isto što radim i kada krstarim: trošim mužev novac.""Moj pokojni muž. Ipak, imam sina: on se obučava za komercijalnog pilota." "Malo. 'The Place Of Remembering' je stvarno bilo slatko.
Ja sam Aud."Nagnula se naprijed, napravila dugu ruku i pomogla se mom OJ. Sekretarica je pokušala tužiti pola imanja u ime svog nerođenog djeteta, ali čim se ono rodilo – a devojčica, a ne dečak kakvog je Siril želeo – test očinstva je pokazao Sirja nisam bio otac.

Alkej je verovatno najpoznatiji pesnik ovog ostrva osim Safo, sa kojom je bio romantično povezan.""Tako bi izgledalo. Nekad sam morao da fotografišem svaku zgradu i vozilo za Vajthol. Bio sam vrlo svjestan njenih tvrdih bradavica dok su njene grudi pritiskale moja prsa. Nisam imala ni lezbejski seks, ali dosta pišem o tome.""Isto. Mamin interes za tu temu zaustavlja se na periodičnim dramama. "Loš pas!" protresla mi je opominjući prst, okrenula se i odjurila duž palube. Odjednom sam se osjećao moćno muževno, zamahnuo sam Aud da bih se još jednom poljubio, prije nego što sam nastavio s 'turnejom'."Pisala je posebno o tri djevojčice: Atthis, Anactoria i ... Kladim se da ona zna ko si i da ne želiš da osramotiš svog bivšeg muža.""Ili ja. Nebesa!Gdje bismo bili kada bi ljudi počeli slušati svoju djecu?Ne na prokletom krstarenju, to je sigurno. Suzy se tako kontroliše. Oh, ovo je divno!"Zapravo je pljesnula rukama."Kako se zoveš?""Ne zvoni, ali ima toliko autora zar ne?"Nije čekala odgovor."U svakom slučaju, što vas je dovelo na brod Oriana?""Moji roditelji. Možemo uhvatiti tender u jedanaest sati." sat ako požurimo."Morao sam čekati nekoliko minuta da mi erekcija nestane prije nego što sam izašao iz vode."Znači, ovo je dom djevojačke akcije."Aud je šaputala dok smo stajali na obali u Mitileni."Zapravo, Sapfo je došla sa druge strane ostrva, Ererosa, i dok reči 'safička' i 'lezbejka' potiču svoju etimologiju od nje i ovde, Viktorijanci su ih prvo koristili kao eufemizmi za ženski homoseksualizam.

I to je moja sramotna priča.“ „Ti si u najboljim godinama, duboko poželjna i opterećena discord emo dating. Ali kao što si rekao, u filmovima izgleda zabavno.
Kada su stari svi odlutali da vide jednu od emisija uživo koje je Oriana vodila, izjasnio sam se umornom – bio je to dug dan na suncu i ujutro smo bili u Istanbulu – i otišao u penziju rano da vidim šta će doneti ponoć.. Adame, zar ne?"Prepoznali su me Dženkinsovi."Zdravo gospodine Dženkins...
Adame? Jesi li prije bio u Grčkoj?""Ne, gospođo Dženkins, ali sam dosta čitao o tome.""Pogrešno ste me razumjeli. Imacemo divan odmor. Tata je u invalidskim kolicima, a mama je prestara da bi ga gurala unaokolo, pa sam se dobrovoljno prijavio.

Dogovoriću se s tobom: ja ću biti tvoja povratna veza ako ćeš mi biti muza za moju sljedeću erotsku priču." „Gospodine, imamo dogovor." Aud mi je čvrsto stisnula ruku i ponovo se nasmiješila. Hmm?""Kao što sam već rekao, to su fantazije."Dovraga!Zašto to ne priznate?"Još nisam našao djevojku koja bi mi dozvolila da to probam, ali u filmovima izgleda zabavno.""Iskreno. Mislim da je glavni kočni faktor taj upravnik sa svim peškirima. Evo prekida razgovora... Prošli smo kroz predloge, prisustvovali klinike za plodnost, pronalazeći surogat, prošla sam kroz prilično bolnu proceduru vađenja jajnih ćelija, i – jednako bolno – zatvorila sam oči na Cyrilove afere sa drugim ženama. A kad kažem klinac, imam 42 godine: jedva maloljetan, osim u maminim očima gdje još uvijek nosim kratke pantalone. "Down boy." Gurnula me je nazad na moje sjedište, ali osmijeh je ponovo bio uvjerljiv Volim emisiju za upoznavanje u New Yorku. Bio sam fotograf. Stvarno.

Discord emo dating

TOP