Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
S

vaka meka kugla bila je šaka, a zatim i nekoliko, Josie se pitala koliko je njen novi ljubavnik bio u stanju da proizvede... Sada, kada je prešla sa jebanja grla na prijatnije vođenje ljubavi, Džozi je počela da shvata slatki ukus za koji je mislila da je ranije osetila. Ova priča je stvorena za zabavu i ni na koji način nije zvanična priča.Želim da se zahvalim gospodinu Whedonu, bez njegovog pionirskog rada, moja priča ne bi postojala. Ovo je beletristično delo i ni na koji način nije kanon. Ono što želim da pitam je da li te privlači ja, Buffy?"Buffy je odmahnula glavom: "Osjećam nešto prema tebi, Josie, ne znam da li je to ljubav.

Buffy je otišla niz hodnik do svoje sobe, usput je prošla pored Willow i Tarine sobe. Buffy je prasnula od smijeha dok je čula Josieino pitanje: "Ne, Jo, ja imam zgodu", Buffy je nenamjerno koristila dječji registar."To je dio biti ubojica, imala sam kurac, otkako sam postala ubojica..." objasnila je Buffy."Vau, ja... Josie je razmislila na trenutak.
Bila je to još jedna duga noć i osjetila je kako joj iscrpljenost uzima danak na duši anksioznost zabavljanja nakon razvoda. Buffy je primijetila jedan sićušni detalj na svojoj vitkoj prijateljici, njene bradavice vire kroz njen plavi gornji dio."Josie... Prijatelji su od kad su bili djeca, a Josie je rijetko bila pod stresom. Pogledala je bliže Buffyin muževni dodatak, postajao je sve veći i nije pokazivao znake zaustavljanja. Da li je ono što osjećam obostrano? Znam da oboje nemamo problema sa djevojkama, sjećam se toga još iz srednjoškolskih dana. Osećala se čudno, nimalo bolno i nije osetila refleks grčenja, bilo je kao da sada može da uzme više Buffy, i osećala se odlično. Buffy je ignorirala i nastavila sa svojim planom.
Buffy se zakikotala i otkopčala rajsferšlus, "Ne, Josie..." Malo je mrdnula bokovima kako bi olabavila čvrst stisak pantalona na njoj i pustila ih da padnu na pod. Iako ih je Josie trljala, izbočine su ustrajale u njihovom odbijanju da nestanu."Samo ih ostavi na miru, Josie, znam te od kada smo bile male djevojčice, shvatio sam da imaš bradavice prije mnogo godina."Josie je stala, malo je pocrvenjela, a ruke su joj se spustile na koljena, "Jesi li siguran Buff? Slažeš se s ovim?""Koliko god je to udobno Josie, stvarno, nemoj se opterećivati ​​time."Buffy je ohrabrila svog gosta. Oči su joj bile opčinjene ogromnim kurcem ispred nje. Bila je to Buffy, nekim čudom, plavuša je pravila slatku precum."Ne, Josie, stani!"Buffy je iznenada pohvalila, Josie je osjetila kako joj je kosa povučena unatrag kada joj je masivni štap napustio usta. Ubrzo je Buffy bacila gaćice u stranu i pogledala Josie."Šta mislite? Impresivno, zar ne?"Josie je naglo pala na koljena, sada je jasno vidjela Buffynu vreću, veću od njene šake i prepunu sperme."Wow, Buff... Duboko udahnuvši, počela je s onim što je osjećala kao osnova."Sviđaš mi se, Josie, mislim, stvarno mi se sviđaš.

Josie je shvatila da je ruka na potiljku gura prema podnožju masivne osovine. to..." Josie je posrnula u svom govoru.

Anksioznost zabavljanja nakon razvoda

TOP