Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
Z

atvaram svoje usne oko tvoje osovine, luđački sisem, odlučan da progutam svaku kap, hvatam tvoje kukove rukama da te držim uz sebe dok ti se cijelo tijelo trese od orgazma dublin hookup stranice.
Pitaš me da li želim da me jebeš;moj odgovor je jedva koherentan dok pokušavam da ti kažem koliko te jako želim. Nahranit ću te svojim kurom, i ako ga stvarno dobro popušiš, možda ću ti dati nagradu.”Još uvijek držeći tvoja jaja u ruci, stavljam svoje otvorene usne oko glave tvog kurca, vlažeći ga jezikom prije nego što dužinu uzmem u usta.
Tvoj kurac blista dok ga obožavam jezikom, krećući se gore-dolje po tvojoj osovini, a zatim vrteći jezikom oko glave tvog kurca, golicajući sam vrh. Povlačiš moju ruku sa svoje, odgurujući je. Nastavljaš da me zadirkuješ, pomerajući samo centimetar ili dva od toga u moj ulov koji čeka, terajući me da stenjem od čežnje. Lagano skačem, ali nedovoljno da oslobodim držanje usta na tvom tvrdom kitu;trenutak bola koji se brzo pretvara u topli užitak.Ćutim, ne želim da vam kažem koliko me je to napalilo, ali odaje me svježi sokovi iz moje mace. Lagano klimam glavom u znak razumijevanja, pitajući se šta biste smatrali "opiranjem". Nabijaš se na moje lice još brže, jaučeći naglas, tvoja vrela sperma prska po krovu mojih usta. jedni pored drugih..

Stavljate glavu na moju pičku, a zatim je polako uvlačite do kraja, pomičući se naprijed-nazad samo nekoliko puta prije nego što izvučete. Tvoja usta se pomiču prema mom vratu;ljubljenje, grickanje, sisanje nježnog mesa. Dok vrhom zadirkujete otvor moje pičke koja curi, shvaćam da je to jedna od mojih igračaka. Pokazuješ svoje odobravanje tako što polako zakopavaš igračku skroz u moju macu, a zatim počinješ da me zajebavaš njome, koristeći duge, spore poteze, čineći da izgorim još toplije, ali ne tako vruće da se ne mogu fokusirati.
Skoro zastenjem od frustracije, pitajući se hoće li ovo samo biti još muka. Naginješ se naprijed, držeći se za mene dok vreli intenzitet naših orgazama počinje da blijedi do toplog, ispunjenog sjaja, naši apetiti su konačno zadovoljeni jedini način na koji mogu biti.. koliko košta vida matchmaking. Puštaš jednu od mojih ruku, pružaš mi ruku iza leđa i držiš svoje prste čvrsto u mojoj kosi;koristeći ga da zabacim glavu unazad i zadržim je tamo. Počneš da razgovaraš sa mnom kroz vrata kupatila, i iako to nije neobično, ono što mi kažeš jeste.“Budi gola i stajaj u podnožju kreveta dok ja izađem.”Oklevam, a onda ustanem iz kreveta, stižem tamo baš kad se vrata otvore i ti izađeš iz kupatila, na sebi nemaš ništa osim peškira. Trenutak kasnije, dok ispružim ruku da obavim ruku oko tvojih jaja, dlan tvoje ruke udari me po guzicu jednom, dovoljno snažno da ubode, kao "kaznu" što sam te zgrabio za ruku.

Dublin hookup stranice

TOP