Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
J

ake ga je na trenutak otkopčao, skinuo Tejlorovu odeću, a zatim ponovo zakopčao manžetnu čvršće nego ranije Destiny 2 matchmaking za štrajkove. Sada, Taylor je stajala na uglu ulice u plavo-bijelom jednodijelnom odijelu za ples s jednom punom rukom, a jedna ruka nedostaje, a vidi se sredina njenog sitnog stomaka. Taylor je išla u školu dva sata izvan svog rodnog grada, ali pošto je plesno takmičenje bilo istog dana kada je počeo njen jesenji raspust, i pošto je takmičenje bilo u njenom rodnom gradu, odlučila je da se ne vraća u školu sa svojim timom, već je umesto toga krenuo pravo kući. Ali pošto si to spomenula, zašto ne bih samo ubrzao svoj raspored."Jake je zatvorio ulazna vrata za sobom i grubo gurnuo Taylora kroz ulaz u dnevnu sobu zabavljanje sa kanadskim zippo upaljačima. Jake je izvadio tri para lisica i naredio Taylor da stavi lisice na njenu mamu i sestru. Taylor je odmah bila zatečena veličinom čovjeka, taksista, čije ime je pisalo " Jake" je imao metar i četiri, i građen kao bokser teške kategorije, sav mišićav i u uskoj crnoj košulji koja je pokazivala njegove trbušnjake. Otišao je do Taylor iz čije su oči nastavile šikljati vode i rekao: "Jesi li to ti? Ili si to tvoja mama ili seka?"Taylor je snažno odmahnula glavom dajući znak da neće odgovoriti. Nakon nekoliko minuta ovoga, Jack se umorio i silovito ju je povukao unazad prije nego što se njegova ogromna mišićava ruka spustila preko desne strane njenog lica. Četvorka je malo pričala sve do kuće, a kada je taksista ušao na njihov prilaz, on je brzo iskočio, otvorio djevojka vrata, i zgrabio torbe da ih uzme to vrata za Taylora."Ne, ona ih može dobiti, ona je kriva što je donijela toliko sranja kući za jednu sedmicu."Carrie je rekla Jakeu."Ne gospođice, insistiram da se ne bih osjećao u redu da tjeram mladu ženu da nosi svoje stvari do kuće kada sam ja sposoban da to uradim, osim toga, to se ne naplaćuje."Jake je odgovorio. Carrie je ovaj put pokušala da se odmakne i zauzvrat ju je povukla na pod za kosu, Jack ju je prevrnuo na stomak i sjeo na leđa dok je opipao cijelo veliko bijelo dupe majke."Ne ustaj Carrie, ili ću sljedeći put učiniti nešto mnogo gore."Jack je rekao. Ako ti sestru siluju bit ce ti kriva. Da nisi kuci ne bi te gledali kako igras,sve si ti kriv.
Carrie, bila si druga, ti si" Majka si i mislila sam da ćeš biti loša pošto si rodila dvoje djece, ali si to izbjegla."Jack je napisao jedan i dva za Anne i Carrie."Ali Taylor opet gubi. "Uzmi se, kučko. Jake je izašao iz sobe i otišao u kuhinju, dok je odlazio rekao je "niko se ne miče, čuću ako to učinite, a onda ćete svi umrijeti."Jake se vratio nekoliko minuta kasnije sa loncem od dva galona punom vode, sapuna i krpe za pranje."Sad, kladim se da te škola tjera da platiš tu svoju otmjenu uniformu, tako da ti je neću odsjeći", rekao je Jake mašući makazama "osim ako ne možeš izaći iz nje u narednih minut-dva . Taylor je glumila u kurac koji je sada bio direktno ispred nje.
Jake se okrenuo da pogleda Carrie koja je ležala na podu jecajući i prestravljena."Prestani šmrcati i dođi okupati svoju kćer, obrisati šminku od kurve s nje i pobrini se da ne smrdi tako na znoj kao sada."Carrie je počela uranjati ruke u lonac i sipati vodu po Tayloru. Ali pošto ne mogu ostaviti ovo dvoje na miru, morat ćeš se kupati ovdje u životu soba."rekao je Jake cereći se.
Mislim da ćeš biti sjeban djevojčica, bukvalno i figurativno, naravno."Jack je napisao trojku na Taylorovom stomaku prije nego što je rekao "nemaš mesa na sebi, to je kao jebeni kostur, Jack je zatim napisao "Skeletor" na Taylorovom stomaku i djevojka ga je izgubila. Zatim je prekinuo kupanje i pronašao mali peškir da se Tejlor osuši.
Završio je pisanje trojke na svakoj Tejlorinoj grudi zajedno sa frazama "neposlušni moron" i "sise ugrize komarca" na svakoj grudi. Još dva minuta Taylor se opirala, ali na kraju su joj udarci po guzici postali previše, i brzo se uhvatila za majčine sise srednje veličine.

Destiny 2 matchmaking za štrajkove

TOP