Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
P

onekad sam je jebao dok oboje nismo vrisnuli. Sisao sam svaki nožni prst uzastopno, a zatim mijenjao stopala. Ili sam bar tako mislio. Izgledala je impozantno u plavom odijelu.

Lijepo, ali udaljeno."Gospodine Thompson", rekla je."Želim da uzmete konzervu i otpuzite do postrojenja. Plata je stigla - to je najvažnije - i krenuo sam. Uzbudila ju je sve ovo?Moj penis se lagano promeškoljio tekstualna pitanja za upoznavanje. Bilo je to divno ludilo, uzvišena kontrola. I tupa, jednosložna riječ pogodila je moj kurac poput čvrstog stiska za ruku.

Ako je tako, njeni sokovi od mačkice bili su moje vino za pričest."Mmmm", rekao sam."Mogu li reći da si prekrasna? Imaš božanski okus.""Nisi ovdje... Osjetio sam je napetu u približavanju orgazma, i samo sam je želio poslati preko vrha. Svi su znali.Čuo sam šapat. Okusili smo slobodu na nekoliko trenutaka - njenu otvorenije, moju u pronalaženju mjesta gdje bih mogao biti potreban. Nije bilo bola, samo hiper-svjestan, ali sanjiv osjećaj. Vagina.

Zatim nokti, tvrđi. Zaustavio sam se i fokusirao se na njen klitoris, vrteći ga jezikom, smiješeći se u sebi dok sam osjetio kako se vlažnost oko brade povećava.„Neki su tako rekli, gospođo“, rekao sam, prišavši na brzinu da udahnem. Prvi mjesec je prošao dobro. Ali uz polusmejući se, rekla je, "Ali hvala...
Natjeraj me da dođem."Uradio sam kako je naredila. U mislima su mi proletjela sjećanja na taj prvi dan i mnogo dana nakon toga dok me je pozvala u svoju kancelariju. Onda sam ponovo ugrizao."Jebi ga," zastenjala je, sagnuvši se i povukavši moju glavu bliže svom međunožju. Ali nisam mogao vjerovati da mi se to dešava.

Bilo je to nešto najljepše što sam vidio posljednjih mjeseci.

Tekstualna pitanja za upoznavanje

TOP