Podijelite na društvenim mrežama

FB TW YT PN
I

nakon sto pocnes da me jebes konacno pričaj i reci mi da ću biti ovisnik o boli i kurac, a ja plačem jer sam nevina mala djevica."Njen osmeh je bio zao i zakikotala se."Takve stvari."Zagledao sam se u nju s ljubavlju, osjećajući se tako visokim s njom pod rukom i gledajući u mene onim pogledom koji obožava."Bože, Toy, ti prljavi mali kretenu."Zahihotala se na moju grubu ljubaznost i ja sam je ponovo smirio, pa sam joj tiho dao komandu."Pozovi me kao dobra devojka i javi mi prepper dating app. Kada se zgrčila od mene, pokazao sam zube."Prestani da flertuješ, ti mala kurvo.
Osjećaj ponosnog posjedovanja držao me je u svom stisku i nije bilo tako dobrih misli koje su prolazile kroz mene, bolesnih misli poput toga kako će moj rob biti uredan i dobro čuvan pošto se to odražava na mene. Hajde i uzmi šta ti treba od mene."Gugutao sam njime preko nje uvijeno, zatvarajući srčanu bravu i fiksirajući tanku traku tako da joj se privezak s riječju "Igračka" prikazuje na udubini njenog grla.
Samo dobre vrste ludi. Nije me čak ni bilo briga što sam te noći očigledno spavao u jebenim lisicama. Negdje na liniji ona je zadovoljila duboki dio mene i ja sam pokušavao da nam dam malo prostora i dozvolim nam da razgovaramo o napretku, ali sada to nije bilo tako. I tačno sam znao kako da je smirim od straha od tako teške scene."Prije nego što dobijem nešto, Toy, jesi li ti kojim slučajem religiozan?"Pogledala je u mene, i dalje širom otvorenih očiju, i znao sam da nije lagala svojim odgovorom.
Ne godinama. Osjećam se velikodušno."Zapravo, osjećao sam se zaljubljeno što me je na neki način učinilo ljubaznim sadistom. Očigledno je taj viski bio magični eliksir za njenu unutrašnju kurvu. Bila je to mentalna snaga i prizemljenost koja je mogla otići na romantičnu mračnu stranu i vratiti se zdravom razumu.

Prepper dating app

TOP